The Wedding Dinner

 
Då ska vi se vart någonstans jag kommit i alla bröllopsinlägg. Blir ju en smula virrigt eftersom jag samtidigt vill uppdatera om dagliga ting. Men det får ni ha överseende med. Jag har skrivit om vigseln. Så då borde jag rimligtvis vara framme vid själva bröllopsmiddagen. Eftersom vi befann oss på Cypern så hade vi lite fiffigt tänkt på att köra en cypriotisk meze. Det innebar alltså 20 olika rätter som kom in allt eftersom och ställdes på borden. Alla gäster fick smaka på alla lokala specialiteér och det fanns något för alla om man så var vegetarian eller köttätare. Betyget för detta upplägg? Succé! INGEN gick hungrig och alla var nöjda. Till maten serverades vin och öl.
 
Sittningen började vid femtiden och avslutades någon gång vid halv nio. Kändes som att tiden bara flög iväg. Toastmastern tillika bestmannen gjorde ett fenomenalt jobb och talen kom i jämn följd. Vet inte hur alla lyckades men det var liksom alldeles lagom med tal. En del var på engelska och en del på svenska. Mina brudtärnor höll varsitt tal som båda började med att de trodde jag var lesbisk när vi först träffades. Hahaha. Det är en HELT annan historia. Min gode vän Obygdsjuristen, numera Åklagaren, bjöd på det längsta men troligtvis mest underhållande talet. Han är en sann enertainer så det var en smula väntat. Skrattade så att tårarna sprutade. Det blev en liten bensträckarpaus efter mezen så att personalen kunde röja borden och förbereda kaffe och tårtan. Då passade vi på att ta lite mer bilder på bröllopsgästerna.
 
Avslutningsvis blev det första dansen som man och hustru med Medelhavet i bakgrunden direkt efter tårtan. Det var en magisk dans till en magisk låt som betyder kärlek och sommar för både mig och Jan. En norsk låt faktiskt. Jag kunde texten som om jag skrivit den själv och kunde inte låta bli att sjunga med. När sista tonerna sjöngs tackade vi för oss och min make upplyste gästerna att festen fortsatte på en hemlig plats. Där var det fri bar till klockan elva samt en vickningsbuffé vid tiotiden. Ja, ingen av våra gäster skulle behöva gå hungriga. Eller törstiga. Mission accomplished. 
 
 
Bestmannen och brudtärnorna.
 
 
Louise ser rätt nöjd ut över all mat.
 
 
Sue och Anders.
 
 
Tallee och David.
 
 
Denna gladiator hade vi lite strategiskt placerat vid samma bord som Åklagaren.
Gissade att det skulle bli en hetsig matätartävling. Kan ni gissa vem som kastade in handduken?
 
 
Lilla Neo var också med så klart.
 
 
En "liten" kvällsbuffé på Secret Garden där bröllopsfesten fortsatte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Sök i bloggen