Photoshoot

 
Länge sedan man stod framför kameran men de gamla modelltakterna sitter i än. Känns betryggande. Hela vår bröllopsfotografering gick på lite drygt en timme. Vi är ju vana att stå framför och bakom kamerna. Och att fotas av proffs och våra vänner gör ju även sitt. Hann med hur många locations som helst och ändå hade vi god tid på oss att bli klara. Vädret var toppen om än en smula varmt och blåsigt, men så är det när man gifter sig vid Medelhavet. Åh, vad spännande det ska bli att få se de officiella bilderna! Jag har ju bara sett hur en del bilder blivit (på ett ungefär) från tärnornas mobilkameror och blivit helt lyrisk. Tänk då med Jörgens kamera och skarpa öga - kommer bli helt fantastiska bilder! Sedan är det även bilder från vigseln, middagen och det runt omkring. Särskilt glad är jag för de bilder som togs på alla vänner och familj. Vi tog några riktig härliga bilder nere på stranden när vi väntade på att personalen inne på Panos skulle duka undan och förbereda tårta och kaffe.
 
Så mycket glädje man sett och känt dessa dagar. Kan inte beskrivas med ord. Känns som om jag fortfarande lever i sjunde himlen. Och så kommer det nog alltid att kännas när jag tänker tillbaka på vår otroliga resa. När vi kom hem till svärföräldrarna igen efter hotellutcheckningen kunde vi i lugn och ro öppna bröllopspresenter. Och jisses vilka gåvor. Det kommer definitivt bli en bröllopsresa för familjen Monsen i framtiden. Men vi vill nog att lilleman växer till sig lite mer. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bea

Vilken otroligt vacker brud du var! Klänningen ser otrolig ut!! Visst har du opererat brösten? Undrar hur mycket du lagt i och hur lång du är?! Kramar!

Svar: Tack snälla =) Ja, jag opererade dom 2008. La in ca 255 cc i varje. Gick från en liten a kupa till en C kupa. Är endast 155 cm kort så det var alldeles lagom proportionerligt =) Nu är brösten större efter graviditet och amning. Mer naturliga. Kramar.
Sussi

2014-05-19 @ 10:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Sök i bloggen