Nytt Mål Inför Mottagningen

 
Nytt mål inför bröllopsmottagningen i Uppsala senare i höst - väl synliga magmuskler och mer tonade armar. Har tre månader på mig, vilket innebär fortsatta promenader, bra kostvanor och kontinuerlig styrketräning när vi är tillbaka i Sverige. Längtar faktiskt! Själva vikten vill jag hålla på 50 kg max. Underhudsfettet tänkte jag minska på men det får bli en mer långtgående process.  Just nu känns jag bara uppblåst av all varierad mat och alkohol jag vräkt i mig den senaste veckan. Gissar på ett par kilon upp. Väger mig på söndag. Vikten låg på 51,6 kg morgonen innan vi reste till Cypern så ska bli intressant att se vad den ligger på efter en månad. Höll mig i stort sett nykter och hälsosam tills bröllopsdagen. Sen gick det utför. Moahahaha. Men jag har njutit och det var SÅ värt det. Tänker dock inte ligga på latsidan vad gäller träningen bara för att bröllopsdagen passerat. Icke sa nicke.
 
 
Dagsformen. Mer muskler på magen vill jag ha!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Wow. Tänk vilket jobb du gjort. Jag är mitt i det hela nu. Tog tag i vikten för några veckor sedan och jag gör stora framsteg hela tiden vilket känns kul. Men nu kör jag NO sugar och hälsosam mat plus mycket promenader och lite löpning. Känns lite som att jag blivit inspirerad av dig. Kan du kan ju jag också :) Längtar tills jag ser lika fin och vältrimmad ut som dig... Om ett par månader, kanske till jul, hehe :)

Svar: Vad duktig du är och tack för att jag får vara din inspiration! Just nu är jag nog rätt dålig... ägglossning och cravings deluxe (som varje månad) så har nog slagit rekord i att gå upp mest i vikt på kortast tid.. :P Men andra bullar hemma i Sverige! Då jävlar =)
Sussi

2014-05-21 @ 21:38:00
URL: http://www.smamirakel.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Sök i bloggen