Nu Börjar Jag Landa

 
Försökte ladda upp vår bröllopsvideo så att mina föräldrar kan se den, men jag får nog vänta tills vi är hemma i Sverige igen. Skulle ta 5 timmar att ladda upp ett klipp på 12 minuter. Vi har lite snabbare nät i Svea rike så det borde gå bra mycket fortare. Har under kvällen hunnit svara på gratulationer, kommentarer och skrivit blogginlägg. Nu börjar jag landa och det känns skönt. Vi flyger till Norge på lördag och kommer hem på söndag. På måndag börjar vardagen och det första vi ska göra är att lämna in papper till Skatteverket så att giftermålet och efternamnsbytet blir registrerat. Visserligen skulle det ske per automatik försäkrade Civil Marriage Hall här på Cypern, men efter allt administrativt papperskrångel som vi hade före vigseln tänkte vi inte chansa. Sedan måste jag ändra mitt namn på körkort, pass och diverse andra kort. Och kanske testa min nya namnteckning. Kan ni tänka er att jag inte ens försökt skriva mitt förnamn tillsammans med mitt nya efternamn? Märkligt.
 
 
Förhållandestatus och namnbyte på Facebook är i alla fall ändrat. Puh. Då är vi verkligen gifta. Haha.
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Brukar ju kika in varje dag. Så kul att följa er vardag då vi har barn som är lika gamla (unga;)). Har helt glömt att skriva ett grattis till giftermålet, så nu gör jag det! Stort grattis!! Ni ser ut att ha en helt fantastisk dag och tid på Cypern!

Blir också lite nyfiken på var dina föräldrar bor?

Svar: Tusen tack =) Ja, helt oförglömliga dagar <3 Och imorgon far vi hem till Sverige.Mina föräldrar bor i Uppsala men kunde ej närvara på bröllopet pga sjukdom. Men därför blir det en bröllopsmottagning i Uppsala senare i höst :)
Sussi

2014-05-23 @ 14:52:15
Postat av: Elin

Ok, vad synd:( Men vad bra att kunna ha en mottagning senare! Härligt att kunna få fira igen också:)

Svar: Ja, det har ju både sina för-och nackdelar =) Ska bli roligt med en andra fest även om det kanske inte blir samma stora baluns som på Cypern =)
Sussi

2014-05-23 @ 19:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Sök i bloggen