Jag Är Nervös

 
Nu börjar nervositeten verkligen komma krypandes. Helt plötsligt ploppar det upp en massa "tänk om". Klockan tre på natten. Tänk om min bröllopsklänning råkar brinna upp, tänk om det inte går att få tag i ett endaste bageri som kan baka en god bröllopstårta som vi skandinavier är vana vid, tänk om jag missat att göra bordsplaceringskort åt någon gäst (trots att jag tittat igenom gästlistan hundratals gånger), tänk om mina brudtärnors klänningar kommer bort på flyget. Okej, alla dessa "tänk om" är ju egentligen inget hinder för själva vigseln. Och det borde vara huvudsaken. Men det SKULLE inte bli samma sak om till exempel klänningen skulle råka ut för något. Eller om bröllopstårtan enbart kommer bestå av russin och fikon. Suck. Jag som trodde att jag kunde upprätthålla denna chill-bride-fasad ända fram till bröllopsdagen. Där sprack den planen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lin

Jag har egentligen bara en sak att säga om det där: det kommer uppstå problem och något kommer bli fel, men er bröllopsdag kommer ändå bli fantastisk!!
På vår bröllopsdag gick massvis med saker åt skogen, men det var ändå den finaste dag (näst efter Lukas födelse) som jag varit med om och vår dag var alldeles perfekt!! Ställ in dig på att något kommer gå snett, men som du själv skriver: det är ju inget som hindrar skälva vigseln! :) kramar!
Är lite avis på dig att du har din bröllopsdag framför dig :)

Svar: Så kloka ord som jag ska ta till mig =) Jag har insett att bröllopsdagen kommer gå alldeles för fort så jag måste verkligen se till att njuta varje minut - oavsett vad som går snett eller ej =)
Stor kram <3
Sussi

2014-05-02 @ 10:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Sök i bloggen