Dags För Fototräff

 
Dags att dra på fototräff till Västkusten imorgon. Sweet. Blir ett par bokade och kanske några spontana plåtningar för denna gamla morsan. Hahaha. Mest spontana eftersom jag i första hand prioriterar Neos behov. Och han pallar nog inte med att mamma stajlar sig i timmar. Så jag har slängt med några outfits, pumps, underkläder, löshår och bikinin i en resväska. Är väl inte direkt i fotoform även om jag gått ner i vikt. Men får suga in magen och be fotografen putta in mammamagen i Photoshop. 
 
Uppdaterar självklart bloggen under tiden vi är där. Och sen kommer det väl dyka upp lite nya modellbilder här allt eftersom. Beroende på om det blir något att ha. Det är ju första gången jag ställer mig framför kameran igen sedan Neo kom. Ska bli kul! Det är ju en hobby som legat rätt mycket på is de senaste åren. Men snart kommer ni gamla goda moralkärringar återigen ha lättklädda bilder att förfasas över. Moahahahaha. 
 
 
Vi kommer bo på hotellet i Tanumstrand.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Vad vackert det ser ut. Och värst var ni far runt. Hinner ni ens andas mellan utlandsresor, bröllop, kalas och andra festligheter?

Hoppas det blir en trevlig träff.
Kram.
Ps,Nu när lilleman blivit äldre, förkylningtiderna är avklarade och er Cypernresa över så hade det ju varit kul att ses någon gång om du nu skulle vara i Göteborg någon gång och inte ha något för dig ;)

Svar: Hehe knappt... :) Men snart är det färdigflängt och det ska bli skönt!
Åh, det vore helt underbart att äntligen ses! Ska kolla med maken om han har någon helg till övers :P Stoooor kram <3
Sussi

2014-05-29 @ 21:38:49
URL: http://www.smamirakel.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Sök i bloggen