Smärta


Alltså, jag vet inte hur jag ska klara av tv-inspelningen i eftermiddag. Jag har så sjukt ont i magen. Helst av allt vill jag bara lägga mig ner och döööö. Typ. Eller inte riktigt. Jisses, ta mig inte på orden! Men det gör så ont och jag har tagit smärtstillande som inte hjälper ett jäkla dugg. Funderar på att ta en Citodon men tror inte riktigt den skulle hjälpa mot denna typ av smärta. I bästa fall blir jag bara lite smålullig, vilket definitivt inte är en så bra idé om man ska se någorlunda pigg ut framför kameran, vilket jag fick erfara på fototräffen i helgen. Skillnaden är att man inte kan retuschera bort sáker när man är med i tv. På bild kan man retuschera i princip allt. Eller det är i alla fall vad jag försöker inbilla mig. Det är väl bara att härda ut då som vanligt. Suck. Jävla smärta.
[ Missnöjd över smärtan ]

Ett Spel För Gallerierna


Ibland har jag svårt för att avgöra vad jag egentligen känner kring hela tentahelvetet. Känns som om jag måste ge sken av att vara självsäker bara för att jag pluggat som ett svin hela terminen (förutom de senaste veckorna då mitt liv varit lite kaotiskt). Men samtidigt känner jag mig rätt så apatisk och likgiltig. Mer som en maskin som bara försöker mata in en massa information så att jag snabbt ska kunna plocka fram det när det behövs på fredag. Jag satt och pluggade i godan ro och tämligen uttråkad när jag fick syn på en liten anteckning som personen jag fått låna några anteckningar av gjort. Och det var så klockrent taget från vad jag själv tänkte i just den stunden att jag bara är tvungen att outa det på bloggen. "Det här är så jävla tråkigt att jag snart biter av mig min högra arm". Med ens blev jag klarvaken och fick mig ett gott skratt.
Shit Hole


Humöret går ju upp och ner hela tiden. Har jag sagt att det är min helvetesvecka just nu? Jodå. Fick skiten i söndags under den sista plåtningen så jag mådde ju ganska så kasst och det berodde inte bara på alkoholintaget från kvällen före. Fick avbryta tidigare än väntat för det kändes som om jag skulle tuppa av. Lite surt att det alltid ska vara något sådant där skit som saboterar. Jag måste verkligen ha gjort något riktigt dumt i mitt tidigare liv som föddes till kvinna i detta. Och idag har jag varit som ett enda stort känslokaos. Den här förbannade tentan och all press som den medför förstör hela min tillvaro just nu. Jag vill bara kasta saker omkring mig och skrika ut min irritation men som den snälla lilla flicka jag är så låter jag bli.
[ En ful gul och en snygg norrman ]

Me No Likey


Tentapluggspaus. Satan vad tråkigt det är att plugga just nu. Somnar nästan över böckerna. Nåja. Bara att bita ihop och köra på. På fredag skriver jag tenta. Sedan ska jag försöka jaga jobb och förbereda mig mentalt på Bali-resan. Just nu ogillar jag att dagarna går så fort när det närmar sig något obehagligt som till exempel tentan, men samtidigt går dagarna så fruktansvärt långsamt när det är något man längtar till. Hur sjutton går det ihop egentligen? Mycket mystiskt.

På bloggfronten står det ganska still. Jag har haft så mycket att göra att jag varken haft tid eller energi att spotta fram en massa blogginlägg. Det blev ju rätt mycket där ett tag när jag mådde som sämst, men så fort man ser ljuset i tunneln och börjar hanka sig fram i vardagen ganska så bra slutar man lägga fokus på att gå omkring och vara knäckt. Sömnen är dock fortfarande ett gissel. Jag får fyra timmars sömn per natt. Minst. Sen om jag lyckas somna om kan jag faktiskt sova en timme till. Målet är ju att få sova mina sex timmar i sträck utan något avbrott.

Rent fysiskt känner jag mig starkare om man bortser från min onda hals. Jag orkade fokusera mer på PT-träningen imorse än vad jag lyckats göra de senaste veckorna. Känns riktigt bra. Har dock ännu inte orkat besöka mitt gym. När man tränar tre gånger i veckan på annat håll är det svårt att hitta lusten att träna på gym också. Men jag måste ta mig dig på något vis. Behöver tajta till kroppen en hel del innan jag blir helt nöjd. Nej, nu ska jag dricka te i ett försök att kurera min hals och återgå till studierna. Navigerar mig genom en härlig kompott av förvaltningsrätt blandat med en gnutta socialrätt. Jippiedoo...
[ Bjussar på ett par superfina bilder från träffen som Norrmannen tog ][ Cava, skumbad och en fotograf med en ringblixt - good times ]

Årets Största Fototräff


Hemma från en helt galen helg med plåtningar, mingel, god mat och Cava i mängder. Hallstahammar-träffen var sannerligen ett riktigt härligt event. Vet inte riktigt hur många fotografer, modeller och make up artister som florerade på träffen, men det var en hel de. Jag hade plåtningar bokade hela lördagen samt en plåtning på söndagen. Nu är jag slutkörd men så fantastiskt nöjd. Grymt arrangerat. Sjätte året i rad som träffen hålls på Brukshotellet i Hallstahammar. Kommer definitivt infinna mig på nästa års fototräff. Sviten är tydligen redan bokad för en favorit i repris. Cava! För att inte tråka ut er alldeles satsar jag på en liten bildvisning från helgens fototräff istället för löpande text. Nu kör vi!

[ Senaste modet i Norge ][ Framme i Hallstahammar - middag och cava på bryggan ][ Mingel och bubbel ][ Bara en modell fick till ett killer-smile: söta Angi! ][ Handlar kvällssnacks på Lidl och bundar med grillkungen ][ Ett stadigt gäng med fotografer, modeller och muor ][ En kines och två norrmän satt på en parkbänk... ][ Helmysiga grejer! ][ Här sminkas det för fullt inför diverse plåtningar ][ Min första sminkning - skulle föreställa en liten hondjävul ][ Söta, rara och underbara Boel ][ Jag har onepiece-konverterat ][ Efterfest och nattplåtning i svitens gigantiska badkar.. kan ju bara bli....succé.. ][ Det är förenat med livsfara för en fotoassistent att däck..hrmm.. somna på en efterfest ][ Men ger modellerna tillfälle att öva på att posera ][ Brukshotellets entré ][ En viss norrman har lite svårt för att bli fotograferad.... ][ Medan andra fotografer skiner upp som solen när kameran kommer fram ][ Och avslutningsvis en fantastiskt god lunch! ]

Mot Hallstahammar


Packar, städar, grejar och donar.

Idag åker jag bort på fototräff.

Kommer hem på söndag.

Sweet Dreams


Detta är första morgonen som jag verkligen kan säga att kvaliteten på min sömn förbättrats avsevärt. Jag sover fortfarande ganska lite, men det är på väg åt rätt håll. Jag gick och lade mig strax före tolv igår och vaknade inte förrän fyra och sen lyckades jag somna om och gick upp vid halv sex. Var så fruktansvärt härligt trött igår att jag sov som en klubbad oxe i samma stund jag lade huvudet på kudden. Nu känner jag för första gången på mycket länge att jag faktiskt har ork att ta tag i saker. Jag känner mig väldigt lycklig. Det kommer självklart gå upp och ned men för stunden kunde det nog inte känts bättre.

Idag är en fullspäckad dag. Tentaplugg, tvätta, handling, blogga för tv-programmet, betala räkningar, packa för Hallstahammar, laga sjukt mycket vårrullar och yam wonsen. Ikväll ska det lyxas till här hemma med smaskig thaimat till middag. Känns härligt att ha fått aptiten tillbaka, mindre bra att jag stoppar i mig som ett utsvultet vildssvin strax före en fototräff. Dessutom har jag snart helvetesveckan vilket innebär att jag i skrivande stund lagt på mig 1-2 kilo i ren vätska. Lovely. Photoshop är i dessa lägen guds gåva till modellen. Nej, nu ska jag förgylla denna morgon med att städa lägenheten. Tjingeling!
[ En gul liten mupp - redo för Hallstahammar! ][ Igår blev det tapasinspirerad förrätt - så smaskigt! ]

Lyckan, Kärleken och Meningen Med Livet


Imorse var första dagen på mycket länge som jag vaknade upp och kände mig bättre. Mycket bättre. Och det trots att jag endast sovit tre timmar inatt. De där pillrena kanske inte är så bra. Behöver kanske starkare saker. Eller så måste jag bara ha tålamod och låta tiden gå. För det är ju på grund av all stress, press och livskris som jag drabbats av sömnbrist. Krävs ju inte något geni för att förstå det. Men nu tillbaka till den där härliga känslan jag kände imorse. Känslan av att lära känna sig själv på nytt och erkänna saker för sig själv.

Jag har insett att jag vet exakt vad jag vill ha ut av livet. Det är varken orimligt eller naivt. Jag vill gifta mig och få barn. Jag är 28 år gammal och är inte ett dugg intresserad av att leka. Mina vänner som känner mig vet också att jag är väldigt rak på sak. Hädanefter tänker jag vara rak på sak från dag ett med vad jag vill ha ut av livet. Passar det sig inte så är det inte intressant. Jag har aldrig varit och kommer aldrig vara någon som bara nöjer sig. Aldrig. Hellre dör jag ensam fast omgiven av vänner än lever i en relation där jag enbart nöjt mig. Jag vet mitt eget värde och en dag ska jag få allt jag önskar och värdesätter i livet.

Nu när jag verkligen sagt högt för mig själv och för er vad jag vill ha ut av livet så känner jag mig väldigt lugn. Nästan tillfreds. Jag kan absolut förstå varför det är så många i 30-års åldern som beskrivs som kräsna när det gäller att hitta en livspartner. Nu förstår jag precis hur de känner sig. Man SKA vara kräsen och inte nöja sig. Sen finns det så klart gränser. Allt behöver ju inte vara perfekt. Lite spänning måste det ju få vara. En väninna sa att jag nu lär få en hel drös med killar efter mig och hon har väl inte haft helt fel. Men för att vara helt ärlig är jag inte ett dugg intresserad av att ha en massa svärmande män omkring mig. Jag vill bara ha en sak. Ömsesidig kärlek och bekräftelse. Måhända låter det fjantigt, töntigt och tonårsaktigt, men det skiter jag fullständigt i. Lilla Lull leker inte. Hon menar allvar.

Vill Du Ligga Med Mig Då?[ Sjuk låt jag fått på hjärnan - tack för den G-player! ]

Överfallen Och Antastad


Idag fick man verkligen gå i närkamp på ett sätt jag aldrig gjort förut. Vilken jävla fight! Synd bara att jag var så trött. Känns som om det hade kunnat gå bättre om jag hade varit lite piggare och mer uppåt. Nu tyckte jag mest synd om mig själv som åkte på stryk. Men kan ju vara skönt det med ibland. Att få känna på hur det känns när man hamnar i sällskap med folk som vill spöa skiten ur en. Men det bästa var ändå på slutet när jag kände att jag var inne i andra andningen och fick ge utlopp för ganska mycket känslor när vi iscensatte en överfallssituation. Kan säga att jag fått slå många grabbar i skrevet idag. Och försökt peta ut ögonen på folk. Mycket intressant träningsform. Nu ska jag slicka mina sår och ta hand om mina blåmärken.


A Fucking Good Advise


En mycket vis kvinna sa till mig:

Sysselsätt dig med roliga saker och prata mycket om hur allt känns! När man pratat tillräckligt mycket med allt och alla har man till slut tömt allt som finns att säga och då orkar man till slut inte säga ett endaste ord till på ämnet! Det är ju så vanlig terapi fungerar, att prata om det onda ända tills man är så trött på skiten att det till och med lämnar tanken!

Det är det bästa råd jag fått på mycket länge. Och jag kommer följa det tills jag känner att jag mår bra igen.


Disturbia


Okej. Fyra timmars sömn inatt igen. Nu börjar det sluta kännas jobbigt. Som om jag funnit mig i att ständigt vara berövad på någon längre sömn. Men idag ska jag tvinga mig själv att äta mat. Tänkte laga ett gigantiskt storkok yam wonsen. Min favoriträtt. Får jag bara ordning på aptiten så kanske det andra fixar sig automatiskt. Kan alltid hoppas i alla fall. Sömn vore ju trevligt så jag kan hålla mig pigg och alert när jag tentapluggar. Som det är nu kommer jag ofta på mig själv med att bara stirra blint framför mig.

Det enda som ger mig sann glädje är mina vänner och mitt modellandet. Och gemenskapen med alla underbara människor jag träffat genom MB. I helgen kommer jag åka bort. Det är den största fototräffen på hela året som kommer gå av stapeln i Hallstahammar. Jag är fullbokad från fredag till söndag och jag ska göra mitt allra bästa för att inte tänka på allt jobbigt som pågår i mitt liv just nu. Får verkligen sätta mina "skådespelartalanger" på prov när jag står framför kameran. Vore ju trist om fotograferna fick en nedbruten och knäckt modell med svullna och rödgråtna ögon. Så kan vi ju inte ha det.

På fredag ska jag eventuellt plåta med Mats L. Och sen ska vi fota hela lördag förmidddag. På eftermiddagen blir det plåtning med Janne H och under söndagen ska jag och Göran plåta. Ser verkligen fram emot att få åka på träffen. Träffa allt roligt folk, slappna av och bara ha kul. Ingen press och ingen stress. Fokus på något helt annat. Jag behöver det för att överleva. Och jag kommer överleva, men det gör bara så förbannat ont ibland.

[ Censurerad - den ocensurerade versionen finns på MB ]

Asiatisk Pin-Up


Jag fullkomligen älskar bilderna från min och Norrmannens Pin-Up-sessa. Nu finns de uppe på MB så klicka HÄR för att ta er en titt. Rösta och kommentera gärna. Det är första gången jag testar pin-up och jag älskar det! Tycker det ser så läckert ut med den lite tecknade looken som modellen får efter retuschen. Kommer definitivt testa det igen. Som det ser ut nu blir det nog en ny plåtning under midsommarhelgen. Har sjukt mycket roliga outfits som skulle passa alldeles utmärkt för Pin-Up.

Light At The End Of The Tunnel


Hur glad och stärkt blir man inte när man får detta på sin mail: "du har alla förutsättningar för att livet faktiskt kommer se ljust ut igen. Du har ett så himla fint sätt att vara, glad, social och öppen och ser hur bra ut som helst." Och det var inte från en kille som försökte desperat-ragga utan från en annan kvinnlig modell som läser min blogg. Jag hyllade min familj och mina vänner i ett tidigare inlägg och nu vill jag faktiskt skriva några rader till er läsare. Ni blir fler och fler, antingen på grund av att ni undrar vad sjutton som står på i mitt liv eller för att jag publicerat så otroligt coola modellbilder som jag och Norrmannen skapat tillsammans. Vilken anledning som än för er hit så är ni välkomna.

Det är som sagt många som läser och jag har förstått att min blogg roar, oroar och berör. Precis som en blogg ska göra enligt mitt tycke. Personligen är jag inte särskilt intresserad av till exempel modebloggar eftersom det egentligen inte ligger i mitt intresse. Variation är dock det allra bästa för att upprätthålla ett intresse hos läsarna och jag försöker variera mig så mycket jag kan. Och varva det med massa bilder så klart. Det är egentligen inte en så stor ansträngning eftersom jag gör tusen miljarder olika saker på en gång och har en personlighet som bara kan beskrivas som ett känslomässigt yrväder. Jag hatar ju heller inte att ta kort eller stå framför kameran så det blir en hel del av den varan med.

Jag är väldigt tacksam att så många hittar hit varje dag och delar min glädje och sorg. Tyvärr är det rätt mycket sorg just nu men jag hoppas att ni kan hantera det. Jag försöker hantera det varje dag och jag vet så klart att det inte alltid kommer vara så här tungt. Är glad för att jag har er därute som sitter tysta, läser och känner. Jag är fullständigt övertygad om att fler går igenom det jag gör just nu och känner liknande känslor. Jag vet många som överväger att ta samma steg men som aldrig riktigt kommer dit. Jag önskar och hoppas att alla lyssnade på sitt eget hjärta och gör det som känns bra här och nu. Vi har ett liv och jag vill ha hela sagan. Jag vill leva lycklig i alla mina dagar och det är bara jag som skapar min egen lycka. Förhoppningsvis och så småningom tillsammans med någon annan.
[ Min första pinup-bild någonsin - världens bästaste fotograf Jan M! ]

I'm Simply The Best


Slog grabbarna i bäst tid på PT-träningen idag. Och det på fyra timmars sömn och en kaotisk tillvaro. Precis vad jag behövde. Ni anar inte hur knäckt jag börjar bli efter all denna sömndeprivation. Överväger på fullaste allvar att söka läkarhjälp. Fast det är ju ett sådant jäkla meck. Dessutom hinner jag inte före tentan. Alla dagar måste gå åt till tentaplugg. Snart är det ju dags för eldprovet. Jag ska göra mitt allra bästa utefter omständigheterna. Verkligen ge mitt allt. Vi har kvällstenta så vi skriver mellan 14-19. Ganska bra för det ger mig en chans att kunna sova ut ifall kroppen skulle bestämma sig för att ge mig lite fler timmar.

Imorgon är det dags för tv-inspelning igen och vi ska tydligen få testa på krav maga. Handlar visst mycket om att sparka sönder pungen och peta ut ögonen. Typ. Det kommer kännas skönt att få ur sig lite negativ energi även fast jag egentligen inte är arg på någon eller något. Vi är nu inne på träningsvecka 7 av 10. Känns trist att det börjar lida mot sitt slut. Sen ska vi träna för egen maskin tills det blir dags att göra uppföljningsprogrammet i höst. Men det är väldigt bra att vi fått så mycket allsidig träning och att vi kan fortsätta köra passen själva. Det är fördelen med den typ av träning som PT:n lägger upp. Behövs inga dyra gymkort eller redskap. Bara en gnutta självdisciplin och en vilja av stål.

Måndag Morgon


Hej bloggen. Det är måndag idag. Har väl knappast undgått någon. Inatt fick jag sova sammanlagt fyra timmar. Skulle behöva två till innan jag är helt nöjd, men jag vet inte när jag kommer lyckas sova gott igen om natten. Just nu känns det som om jag är villig att testa på vad som helst. Fast helst inte sömntabletter. Gillar inte att proppa mig full med konstgjort skit. Det hade ju varit en fördel om man kunnat få tillbaka sina vanliga sömnrutinerna så här nära inpå tentan, men tydligen vill inte min kropp det. Nåja. Jag ska vara glad för den lilla sömn jag får. Idag ska jag försöka fokusera på att det är en ny vecka och en ny början. Jag vill verkligen försöka göra en bra vecka. Ska ta och städa upp här hemma nu på morgonen och sedan vid åttatiden ska jag vara nere på stan och köra PT-träning. Tanken känns inte lika jobbig som den gjorde igår. Kanske har jag energi att börja träna lite grann på Sats igen. Vi får se. En dag i taget.
[ Den här bilden får mig alltid att le - en skön bild helt enkelt ]

Pain And Misery


Fan. Nu gör det så där ont i bröstet igen. Jag skulle vilja ha en enda jävla gråtfri dag. Är det för mycket begärt?! Tydligen. Det här lär ju inte gå över i första taget, det har jag fattat för länge sen. Så länge jag inte håller något inne så borde dock smärtan kunna avta med tiden. Spenderar i alla fall inte flera timmar i sträck gråtandes i soffan längre. Alltid något. Men det är alldeles för tidigt att spekulera i när jag äntligen kommer kunna säga att jag mår bra. Jag avskyr lögner och att ljuga för sig själv är den värsta lögnen som jag aldrig skulle kunna leva med. Det är därför jag skriver så här. Öppet och ärligt. Om mina känslor, min smärta och min sorg.

Det som håller mig uppe är kärleken till min familj och mina vänner. Alla som älskar mig och bryr sig om mig. Som ringer varje dag för att höra hur det är med mig eller skickar sms och mail. Eller som bara talar om att de finns där när jag behöver prata eller vill ha sällskap. Jag älskar er så fruktansvärt mycket. Jag har aldrig känt mig mer älskad än vad jag gör just nu i detta kaos som ska föreställa mitt liv. Tack vare alla som finns i min närhet. Skit också. Nu grinar jag. Och så råkade jag stryka bort tårarna med samma hand som jag hackat chili. Satan vad ont det gör i ögat!
Dream Team


När allt annat i livet är skit får man fokusera på saker som går bra, till exempel mina modellplåtningar. Jösses, vilket fint respons jag och Norrmannen fått på alla våra sessioner.  Känns som att vi är ett riktigt dream team. Populäraste bilden är den där ascoola rumpbilden. Jag skulle vilja sätta upp den på väggen hemma, så cool tycker jag den är. Fast det kanske vore lite konstigt med en bild på sin egen röv hängandes i sovrummet. Men vad tusan. Det är ju en så galet snygg bild.

Jag tycker det är så fantastiskt roligt att träffa en fotograf man jobbar riktigt bra med. Och ni har inte ens sett hälften. Igår fick jag se bilderna från vår pinup-session. De kommer också komma upp på MB inom kort. Ursäkta språket, men helvete vilka snygga bilder! Heeeeelt vansinnigt. Och det var första gången jag plåtade för honom. Hans stil är verkligen unik. Jag ska faktiskt erkänna att jag länge beundrat hans bilder och att äntligen få bli plåtad av honom känns sannerligen som ett privilegium. Att han kommer från Norge och jag knappt förstår vad han säger kan jag ha överseende med när han gör mig så snygg på bild.[ Populäraste bilden från vår senaste session ]

Vill ni se fler bilder som Norrmannen tagit kan ni klicka HÄR.

Total Jävla Misär


Ursäkta mig, men vad fan är det som händer? Känns som att saker och ting bara faller i bitar runt omkring mig. Suck. En olycka kommer sällan ensam brukar det ju heta. Eller något liknande. Självklart känns det extra tungt när man legat bakfull hela dagen. Eller egentligen inte bakfull utan snarare sömndepraverad. Hur Lammköttet kunde pallra sig iväg till bibblan idag för att tentaplugga övergår mitt förstånd. Själv har jag legat i soffan hela dagen och väntat på döden. Dagens ungdomar klarar tydligen av vad som helst. Nej, jag är verkligen helt ur balans. Lägenheten ser ut som en skithåla igen. Jag har ingen ork eller lust att röja upp vilket är en smärre chock för mig då jag vanligtvis älskar att städa.

Imorgon ska jag upp tidigt för PT-träning klockan 08.00 och måste erkänna att jag verkligen inte ser fram emot det. Eftersom jag fortfarande lider av vissa sömnsvårigheter gillar jag inte att ha en tid att passa utifall att kroppen skulle bestämma sig för att sova längre än till 04 ellr 06. Jag måste rycka upp mig och det jävligt fort. Jag måste börja sova bättre, äta bättre och träna mera så kommer energin och orken komma tillbaka. Men hur löser man det när sömnen inte går att styra över, när man inte har någon aptit och kroppen är för fysiskt utmattad av allt skit? Är det någon av er som har några tips så får ni gärna skriva en liten kommentar.


[ Detta är vad jag ätit idag - bedrövligt ]

Cool Stuff


Det har kommit upp en ny session på MB från min och Norrmannens plåtning. Denna gång valde vi att skippa sovsäcksoverallerna och köra på lite mer avklätt. Jag alltså. Inte fotografen. Han stod bakom kameran och gjorde det han ska göra. Bilderna blev hur coola som helst! Riktigt jäkla förbaskat grymma om jag får säga det själv. Innan jag åkte till Borås uttryckte jag en viss oro att jag inte skulle vara tillräckligt bra framför kamerna. Det är ju alltid nervöst att jobba med en ny fotograf, speciellt en som är så vansinnigt duktig. Men jag måste nog säga att jag skötte mig ganska bra! Är ni medlemmar på MB kan ni klicka HÄR för att kika på bilderna. Lämna gärna en kommentar.
[ Fotograf Jan M ]

En Bal På Värmlands


Jag kom hem klockan 04.00 imorse. Festen höll på fram till 07.00 men det orkade jag inte med. I'm too old for this shit. Nu ligger jag i sängen och har kanske sovit max tre timmar. Fötterna värker som satan, men det är endast ett bevis på att gårdagens vårbal innebar mycket dans. Jag tror värken kommer sitta i flera dagar. Egentligen är jag ganska sliten och borde sova mer, men när det är strålande sol och klarblå himmel är det tämligen svårt att somna om. Tänker inte blogga så himla mycket om balen. Jag låter bilderna tala för sig själva:

[ Makeup artisten tog lite kort ute i det vackra vädret ][ Blått var tydligen kvällens färg ][ Ingen bal utan skumpa ][ Min kavaljer försöker göra sig kortare så jag inte ser så liten ut ... ][ Faktiskt en ren tillfällighet att damernas klänningar gick i svenska flaggans färger ][ Stiliga karlar ][ Hela gänget ][ Min kavaljer ][ Fördrink och mingel före sittningen ][ Sprang på en gammal klasskamrat från gymnasiet ][ Dags för femrättersmiddag och alldeles för mycket alkohol ][ Balsalen ][ Nu är jag tydligen ganska överförfriskad då jag tycks få en smått finurlig blick ][ När Musse Pigg-öronen börjar dyka upp går det bara utför... ]
Det var allt för den här gången!

Slutet gott, allting gott....


Cinderella For A Night


Det var nära på att jag började gråta för en stund sedan, men sen tänkte jag på det fina sminket och lät bli. Ikväll ska jag försöka skaka av mig alla tunga moln. Den fantastiska underbar makeup artisten Sara Maria har varit här och förvandlat mig till en prinsessa. Om en stund kommer min kavaljer och eskorterar mig till fördrinken som går av stapeln klockan 16. Den långa sittningen börjar klockan 18 om jag minns rätt. Jag känner mig otroligt vacker just nu och efter några glas skumpa kommer jag nog känna mig vacker på insidan med.
[ Min mörkblå balklänning med perfekt matchad sminkning ][ Frisyren blev så otroligt fin ]

Skandal

 [ Klockan är över åtta på morgonen och jag ligger kvar i sängen - skandal ]

Please Don't You Worry


Jag vet att jag stundtals skriver riktigt deprimerande inlägg, men det är för att jag inte klarar av att upprätthålla en fasad. Glöm bara inte att det är mitt sätt att hantera svåra saker. Att skriva om det, fast utan att för den skull hänga ut folk till höger och vänster. Har fått en hel del bloggläsare som är bekymrade för mig och själva blir lite ledsna i ögat när de läser vad jag skriver. Men ni ska inte oroa er. Jag måste få sörja i min takt och på mitt sätt. Ensam är stark. I alla fall ibland. Och ni vet att jag är en stark människa. Jag har under tidigare år varit i riktigt helvetiska situationer och överlevt. Det viktigaste är att lyssna på sitt hjärta och sin magkänsla. Sedan försöka skita i vad omvärlden ska tänka och tycka. Omvärlden kommer ändå aldrig någonsin att förstå exakt vad jag känner.

Om ett par veckor kommer Obygdsjuristen till Uppsala. Saknar honom som fan. Det går inte att hålla sig för skratt över alla smart-idiotiska uttalanden som kommer från honom.  Då lär vi nog samla ihop hela familjen och supa till lite. Får se om dom köper Slitz till mig och bränner ut en porrfilm såsom dom gjorde när en annan i vårt lilla gäng gick igenom det jag går igenom nu. Hoppas det. Det ska ju vara rättvist. Så för att sammanfatta. Jag mår dåligt, men jag kommer ta mig ur det. Vissa saker kommer alltid göra ont men med olika styrka. Förhoppningsvis känns det bättre efter sommaren. Och efter mitt livs resa. Om jag överlever. Överlevnadsstatistiken för en pygmy shrew är inte så vansinnigt hög.
[ Fotograf Oscar E ]

Som En Prinsessa


Imorgon är det äntligen dags för vårbal. Vid lunchtid kommer make up artisten från Stockholm och fixar mitt hår och make up. Träffade henne på Smålandsträffen och hon är verkligen superduktig och jättetrevlig. Ska bli så roligt att få bli bortskämd i ett par timmar och förvandlas till en prinsessa. Har känt mig så låg och nere de senaste dagarna. Inte haft ork till någonting. Men om jag gör mig vacker på utsidan så kommer kanske insidan att känna sig gladare lite fortare.

Jag vet att jag kommer låta som en crazy cat lady när jag säger detta, men jag tror mina katter känner av att jag mår dåligt. För de är så otroligt mycket gosigare än vanligt. Pratar mycket med mig och kommer och stryker sig mot mig när jag ligger ensam och gråter. Tror helt och fullt på att djur har en förmåga att känna på sig om man är ledsen. Det känns så skönt att ha någonting varmt och mjukt att krama om.
[ Här är frisyren som jag tänkte ha imorgon på balen ]

After A HurricaneYou don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced

If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe you're reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road

Waaazuuup, bitches?


Det är skönt att veta att jag har ork att dra på smilbanden. Klockan två inatt laddade jag upp en heltokig session på MB som jag och Norrmannen gjorde förra helgen. Den med sovsäcksoverallerna. Och kommentarerna bara rasslade till. Vad gör folk uppe den tiden på dygnet egentligen? Men det är härligt att se att vi även denna gång lyckades göra dundersuccé. Utan att det egentligen var meningen. Jag åkte inte till Borås för att låta mig fotograferas i en jättelik gul sparkdräkt för vuxna, men efter Smålandsträffen så var det ju ganska givet att vi var tvungna att göra en uppföljare.

Klicka HÄR för att komma till den galna sessionen och se hur det kan gå när en modell och en fotograf bestämmer sig för att göra en parsession tillsammans. Gud, som jag har skrattat. Så härlig känsla när man kan roa folk med diverse tokigheter. Allt måste ju inte vara så seriöst hela tiden. En av de skönaste kommentarerna vi fått om de här bilderna är: Va i helv...? Hahaha... Antingen är jag trött eller är det här sjukt kul, och kolla fötterna! *kiknar* Sista bilden är rent av reklambra, vill oxå ha en sparkdräkt!!!! Men som sagt, jag och Norrmannen tog även skitsnygga bilder som är mer åt det seriösa hållet. Bland annat bilden i det förra inlägget. Coolaste bilden jag gjort. Den är så häftig att jag inte bryr mig om att jag visar rumpan. Sådan coolhet ska inte döljas![ Waaazuuup, bitches? ]

Come On, Daddy Cool

Fotograf Jan M

Helt klart den coolaste bilden ever!

Lonely, I Am So Lonely


Jahapp. Då har jag och Lammköttet övat lite vals, foxtrot och bugg. Kommer bli tämligen intressant att se hur vi klarar av att svänga våra lurviga på lördagens vårbal. Vi lär ju ge upp efter några takter och köra roboten istället. Nej, men skämt å sido. Karln kunde bugga jävligt bra! Så länge han fångar mig när jag snubblar på min långa balklänning så är jag nöjd. Hehe. Men nu är man själv igen då. Känns... sådär. Fast det är ju självvalt så det är bara att bita ihop och ta sig igenom ännu en jobbig natt.
[ Önskar att man kunde få gå i myskläder för jämnan... ]

I May Cry, I May Puke


Nyss hemkommen från PT-träningen. Jösses, vilket tufft pass det var idag. Kanske för att jag rent mentalt kände mig så orkeslös. Var väl kanske lite onödigt bitsk och uppkäftig mot PT:n som bara gjorde sitt jobb, men jag tror han förstod varför jag kändes för att munhuggas lite. Hur som haver. Den första halvan av träningen var riktigt tungt. Men när det blev så svettigt och jobbigt att jag trodde jag skulle dö, då kunde jag inte fokusera på annat än träningen och glömde alla andra bekymmer. Nej, nu ska jag klämma i mig det sista av sushin och sedan hoppa in i duschen. Lammköttet är på ingång om en stund.

Dagens citat:
I may cry, I may puke, but I will never quit / Coach Mcwhorter
[ Mitt första riktiga mål på hela dagen... ]

Falla Fritt

Vad vill du säga när allting är sagt vad vill du känna när någon tagit din makt du vill att jag ska sjunga men bara om sånt som hör till sitt men ska jag sjunga då ska det finnas tid att sjunga fritt Vem vill du spela när du lagt alla kort hur vill du leva när tiden går för fort du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt men ska jag känna då ska det finnas tid att känna fritt Hur ska du veta om ingen lärt dig hur hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur du vill att jag ska älska med nån som bara älskar sitt men ska jag älska då ska det finnas tid att älska fritt Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt men ska jag falla då ska det finnas tid att falla fritt

Life Ain't Worth Shit


Älskade, godhjärtade vänner. Fan, vad jag älskar er. Ville bara säga det. Life ain't worth shit without friends. Sådana som bara kommer när man ringer och säger att man behöver deras sällskap. Inga frågor ställda utan de kommer på stört. Eller dom som ringer för att säga att de finns där om jag vill ha sällskap. Nu ska jag snart iväg och träna. Hoppas att jag mår bättre efter ett riktigt hårt pass med PT:n och resten av tv-gänget. Snart kanske jag till och med kan hålla mig borta från soffan en hel dag. Eller kommer för mig att dra upp persiennerna. Min lägenhet har varit mörklagd i säkert en veckas tid. Men det reflekterar ju lite hur jag känner mig. Ganska mycket faktiskt.
[ Fröken Soffpotatis ]

Värdelösa Blogginlägg


Jag vill skriva saker men jag vet inte riktigt vad eller hur. Det är som om det fastnar någonstans på vägen. Allt jag vill få ur mig. Inget bra tecken att inte kunna blogga. Jag måste blogga ikväll för tv-programmet om veckans träning men känner ingen inspiration alls faktiskt. I vanliga fall brukar jag ha väldigt lätt för att skriva men just idag och just nu känns det motigt. Släpper det inte inom den närmsta tiden så tar jag en bloggpaus. Ingen idé att tvinga fram värdelösa blogginlägg. Och kan ju inte vara så roligt för mina läsare att bara läsa om olycka och bedrövelse.

Till något lite roligare. Jag har bokat in en hel del plåtningar framöver. En med Norrmannen på midsommarhelgen. Vi tog så grymma bilder senaste gången vi plåtade och det var några fler teman vi ville testa på men som vi inte hann. Sen har jag bestämt mig för att satsa lite mer på parsessioner inom glamourgenren. I augusti drar jag till Linköping och plåtar med Göran M, Magdalena O och Sandra Reiche. Sist men absolut inte minst ska jag och Mooremodellen börja plåta tillsammans. Och till hösten blir det sannolikt en plåtning med en GRYMT duktig manlig modell. Har pluggat arslet av mig den här terminen så nu känner jag att jag verkligen kan satsa på min hobby med gott samvete. Man måste ju passa på medan man är någorlunda ung och fräsch.[ Måste boka in en plåtning med Torgny också - vårt första samarbete blev ju en sådan succé ]

Sakta Men Säkert


Jag sov lite bättre inatt tror jag. Vaknade halv två men somnade om ganska fort. Det svåra är att komma igång på morgonen. Klockan är snart ett och jag har inte ens klätt på mig. Har försökt städa i lägenheten och det har gått sakta men säkert. Nu är det bara dammsugning kvar. Sen blir det den där efterlängtade och välbehövliga duschen. Kanske dumt att duscha innan jag ska iväg på träning men det struntar jag fullständigt i. Även fast jag känner mig som ett vrak inombords kan jag åtminstone försöka se mänsklig ut på utsidan. Och lukta gott.

Ikväll kommer Lammköttet förbi. Vi ska se om vi är kompatibla på dansgolvet eftersom vi ska gå på bal på lördag. Har väl inte känt mig så übersocial den senaste tiden men hoppas på ändring i helgen. Bubbel, god mat, gott sällskap, dans och festligheter ska förhoppningsvis pigga upp mig, åtminstone för stunden. Vid lunchtid på lördag ska jag möta upp makeupartisten från Stockholm som ska fixa mitt hår och smink. Ska se om vi kan ta några bilder också på mig med balklänningen och hela kittet. Helst av allt skulle jag behöva en fotoassistent men tydligen ska folk vara så förbaskat upptagna nu i helgen. Om det är någon som är intresserad av att assistera oss runt två-tiden på lördag så kan ni maila mig på: missasia83@hotmail.com
[ Denna vackra skapelse ska jag ha på lördag ]

Broken StringsYou can't play on broken strings

You can't feel anything

That your heart don't want to feel

I can't tell you something that ain't real


.....................

 

I ärlighetens namn mår jag inte så bra. Det är svårt att upprätthålla en lättsam ton när saker och ting känns riktigt tufft. Kanske vore det bäst att låtsas som ingenting, men det är inte jag. Då skulle jag ljuga för mig själv och jag avskyr lögner. Jag värdesätter ärlighet och för att må bra måste jag tala sanning. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Ska försöka skingra mina tankar och städa upp i mitt kaos. Min lägenhet ser ut som ett slagfält. Ungefär som jag själv känner mig. Och morgonen börjar ju bra. Katten spyr på mattan. Underbart....

 

Teaser Inför Höstens Tv-program

Tvingar Mig Själv


Mamma var förbi nyss. Hon kom med mat och frukt. Du måste äta, sa hon. Och självklart har mamma alltid rätt. Jag har inte ätit så bra den senaste tiden. Ingen aptit. Det har jag fortfarande inte. Sover riktigt uselt. Den senaste veckan kanske 3-4 timmar per natt och konstant vaknat upp för att sedan driva in i en orolig sömn. Nu tvingar jag mig själv att äta. Ikväll ska jag ta en lång och varm dusch och därefter byta om till myskläder. Efter det kanske jag orkar ta mig igenom det sista på seminariet som jag inte hann klart i förmiddags. Fast helst av allt skulle jag bara vilja sova. Jag har så ont i huvudet och hela kroppen.


No Sweet Dreams


Jag sover dåligt för att jag mår dåligt. Det är inte så svårt att koppla ihop det. Klockan var 03.30 när jag vaknade idag. Det är verkligen alldeles för tidigt. Särskilt när jag gick och lade mig efter tolv. Vet inte riktigt hur jag ska klara av dagen. Ska upp om några timmar och göra mig i ordning för en heldag på biblioteket. Kl. 11.00 ska jag vaccinera mig hade jag tänkt. Inför Bali-resan. Ogillas mycket. Sprutor gör mig livrädd. Så jag borde verkligen lägga mig ner och försöka somna om. Ville bara säga god morgon och tala om för er att jag känner mig som en näve skit.
[ En bild från helgen - kände mig gladare då och sen kom måndagsångesten ]

Min Mentala Hälsa


Jag börjar så smått ifrågasätta min mentala hälsa efter att jag suttit i fem timmar med ett kräkområde. Alltså ett rättsområde som är så förbannat jävla tråkigt att jag nästan vill hänga mig själv. Men jag tror att det är avklarat för den här gången. Allt kan ju helt uppenbarligen inte vara roligt här i livet. Nej, allt ska gärna vara så in i helvete svårt och komplicerat. Precis allt i detta gudsförgätna liv!Jag är så jävla frustrerad!!! @#*+%& - helvete!

Ett Känslomässigt Kaos


Jag vet att jag kommer förvandlas till ett känslomässigt kaos när jag åker tillbaka till mitt födelseland om lite drygt en månad. Det var oerhört svårt och smärtsamt att lämna Indonesien första gången jag besökte landet. Jag grät till förbannelse och kände en oförklarlig längtan tillbaka under en lång tid efter hemkomsten. Blod är tjockare än vatten sägs det. Jag visste dock inte att man kunde känna så mycket känslor för ett land som man inte varit i sen man föddes. Nu kommer jag åka till Bali alldeles själv just i syfte att känna efter. Att komma till insikt. Om något jag inte riktigt vet vad. Jag vet bara att jag måste åka. Behöver åka. Och jag behöver vara för mig själv. Jag vill inte ha folk omkring mig som undrar varför jag i tid och otid får tårar i ögonen. Det kommer bli mitt livs resa. Mitt livs äventyr. Och jag vet att jag inte kommer vara samma person när jag kommer tillbaka....


Kriga Vidare


Jag har haft ett välbehövt besök av Rajsan ikväll. Vi hade tjejkväll och frossade i räkor, goda ostar, baguetter och min hemmagjorda romsås. Till detta drack vi lite mousserande vin och en stor portion tjejsnack. Så jäkla skönt att bara kunna få umgås med en nära väninna. Grabbar i all ära, och jag har många nära killkompisar som jag uppskattar så in i bomben, men vi kvinnor tänker på ett lite annorlunda sätt. Jag vet att jag ibland kan vara lite hård mot mitt eget släkte men några bra kvalitéer finns det faktiskt. Vissa saker kan bara förstås av andra kvinnor och det är alltid skönt att bli förstådd.

Idag har jag min mellanperiod som jag så fint kallar det och jag är lite extra känslig för saker och ting. Helvetesveckan är en annan sak. Då blir jag rabiat. Detta är en lite lugnare känslostorm som vanligtvis går över om ett par dagar. Men skulle jag skälla, flippa eller bita huvudet av er så vet ni att det inte är illa ment. Kanske bäst att bara hålla sig ur vägen för mig tills det går över. Jag ska i alla fall utnyttja mina känslor till något positivt de kommande veckorna. Kriga vidare med träning och tentaplugg. Att fokusera på något annat är bästa medicinen mot alla former av ångest.
[ Eller så kan ni ge mig en röd Porsche så blir jag lite snällare - jag lovar ]

Så Jävla Roligt

Sju Timmars Bussresa


Sju timmars bussresa och en internethaverering senare står jag äntligen med båda fötterna på hemmaplan. Det är något visst att den välkända Uppsala-siluetten med slottet och Domkyrkan när man närmar sig sin hemstad. Jag är ganska sliten men fattas bara annat. Helgen har varit intensiv men mycket givande. Vi fick till några riktigt grymma bilder och har redan bokat en ytterligare plåtning om drygt en månad. Min allra sista innan jag drar till Bali. Men nu är det slut på det glamourösa livet som kringresande modell (LOL). Dags att återigen kasta sig in i vardagen och fokusera på det allra viktigaste just nu. Självmordstentan.

Lite bilder från helgen:
[ Umgås man med mig får man finna sig i att bli utsatt för paparazzi-fotografering ][ Men ibland lackar även fotografen ][ Jag AVSKYR Norrmannens ringblixt som kan framkalla smått epileptiska anfall ][ Men jag förlåter honom när han lagar mat åt mig - hahaha ][ Jävla norrmän - har ni sett något så urbota dumt?! Sparkdräkt för vuxna ][ Förbereder för plåtning ]Tack för denna gång! Och på återseende, muppjävel!

Still In Norway


Bussjävelshelvete. Nåväl. Tiden flyger iväg fortare än man tror när man har kul. Jag är alltså kvar i Borås. Nytt försök att ta sig till Uppsala imorgon kl. 06.40. Sju timmar i bussen. Woohoo... Tur att mina åksjuketabletter fungerar förträffligt bra. Kan plugga arslet av mig hela vägen hem. Är ni nyfikna på hur det gått i helgen? Hehehe. Så FÖRBASKAT snygga bilder vi tagit! Om ni bara visste. Och emellanåt måste man ju få ha lite roligt också. Därför bjussar jag på två bilder på en Norrman och en Lull. Vår förra session med sovsäcksoverallen blev ju en oväntad succé och varför ändra på ett vinnande koncept. So here we go. Norskt mode när det är som bäst!


 

[ Yooooooo! ]

 

 

[ Efter ett tag lessna fotografen på mig och min taskiga attityd.... ]

Greetings From Norway


God morgon bloggen. Idag vaknade jag 04.51 och kände mig utvilad. Men eftersom Norrmannen inte var uppe så var det bara för mig att försöka somna om. Tror inte det skulle uppskattats ifall jag krävt att bli plåtad så pass tidigt. Man vill ju inte ha en sömnig fotograf framför kameran. Men nu är klockan över sju och det är dags att börja vakna på allvar. Jag passar på att blogga eftersom resten av världen tycks sova.

Resan igår gick över förväntan bra. Jag har aldrig tidigare åkt med bus4you. När jag klev in i bussen blev jag glatt överraskad. Det var som att åka i bussarnas businessclass. Sätena var to die for och comforten helt obeskrivlig. Och det fanns internet ombord som ingick i priset med tillhörande eluttag, men det kunde jag dessvärre inte utnyttja denna gång då jag inte tagit med mig min döende laptop. Maybe next time.

Efter sju timmar i buss spelade dock comforten ingen roll. Jag var ganska öm i nacke och rygg och jag tror nästan att röven hade fått sittsår för jag hade ju givetvis inte gjort annat än suttit kvar i bussen och knappt rest på nig förutom ett och annat toalettbesök. Så otroligt skönt att kliva ur bussen. Det var en trött, sliten och hungrig kines som blev upphämtad av Norrmannen på Borås resecentrum. Men efter en tämligen snabb färd hem, lite Cava, en GT samt en herrans massa sushi spann jag som en kattunge. Mycket bra service på detta norska hotell, det må jag säga!
 

[ Skönaste sätena ever ]

 

 

[ Passar på att ta bloggbilder innan folk kliver på bussen... ]

 

 

 

[ Suuuuuuuuushi ]

 

 

[ En gul mupp med en GT ]

 

 

[ Sluuuuurp ]

 

Idag blir det plåtning!

 

 

Borås - Here I Come


03.48 vaknade jag imorse men jag tvingade mig själv att typ somna om. Vaknade lite titt som tätt så det blev ju inte frågan om någon djupsömn direkt. Men sömn kan jag få så det räcker och blir över under den över sex timmar långa bussfärden till Borås om ett par timmar. Jag ska alldeles strax kila iväg och inhandla lite godis, mellanmål och lunch att ha med på resan. Sen får jag verkligen inte glömma att ta åksjuketabletter som man tydligen kan bli väldigt dåsig av. Så med piller, godis och lite för lite sömn de senaste dagarna kommer jag slockna på direkten och sova lika tungt som en klubbad oxe. Det är jag fullständigt övertygad om.

Detta blir det sista blogginlägg jag skriver idag. Tror inte jag kommer ha tid, ork eller lust att blogga något när jag kommer till Norrmannen. Jag har önskemål om en middag och GT när jag anländer. Det är ju trots allt fredag. Vi får väl se vad han lyckas hitta på. Pumpade Helena på lite information igår eftersom hon jobbat med honom tidigare. Man vill ju veta att man inte åker hem till någon konstig filur. Eller inte konstigare än vad han redan är. Han är ju trots allt från Norge. Hahaha. Mupp. Nej, men ärlig talat har jag bara hört folk tala gott om honom. Och han var ju faktiskt väldigt sympatisk och rolig på Smålandsträffen. Jag är i trygga händer. Och förhoppningsvis kommer vi ta riktigt grymma bilder på lördag! Även jag har en fotoidé som jag vill genomföra, enkom för er bloggläsare. Hehehe. Ska se om han går med på det....
[ Dagens outfit - allt i stretchmaterial och underbart bekvämt ][ I kombo med den snygga kavajen jag fick av VD:n ][ Helgens packning - inte så himla farligt mycket ]

Trevlig helg på er alla!

Ska försöka blogga i helgen så ni får veta vad jag pysslar med!

Tjingeling!

Glamour I P-ladan


Så har äntligen bilderna från Smålandsträffens mest omtalade session publicerats på MB. Starring P-Sussi och bakom kameran Göran "P-L" Magnusson. Jag ska säga er att det var inte det lättaste att försöka se fräsch ut när hela jag hade exploderat i ett enda stort allergikaos. Hö och häst - mina två värsta fiender. Men vi hann i alla fall plåta klart och sen fick vi även besök av en drake...

Klicka HÄR för att komma till sessionen på MB. Lämna gärna en liten kommentar.


Girls Night


Hej bloggen. Nu gör jag något dumt. Jag bloggar när jag är alkoholpåverkad. Men det struntar jag i! Försöker bara ha extra koll på att jag stavar rätt och inte gör några pinsamma stavfel. Ikväll har jag druckit vin och ätit lite gott med vackra Helena. Så himla roligt att träffa nytt folk. Vi var kusligt lika på många plan. Till exempel när vi samtidigt började gräva efter kameran för att fota till våra respektive bloggar. Brast ut i skratt när vi kom på varandra. Verkligen underbar tjej! Det är inte många i min bekantskapskrets som pysslar med modellplåtningar så därför är det lite extra roligt att dela det intresset med någon. Nu ska jag inte blogga mer för jag blev ganska full på två glas rosévin och jag behöver min skönhetssömn för imorgon åker jag till Borås för att plåta med Norrmannen. Är lite nervös för att det är fredag den 13:e, men jag ska försöka tänka på att det bara är skrock...
[ Vackra Helena ][ Rosévin och räkor i chili - life is good ]Thank you darling för en jättemysig kväll!

Nästa gång kör vi all in ;)

No CommentsVarning För Lull


Jag måste nog sätta en liten varningstriangel på mig ikväll. Känner mig ovanligt fnissig och inte så lite stirrig. Allt är sömnbristens fel. För jag kan ju inte påstå att det är normalt att sova knappt fyra timmar. Sex timmar är normalt för mig, men inte fyra. Om drygt en timme ska jag iväg till PT-träningen. Det kommer bli ett tufft pass idag. Klarar man det när man inte sovit ordentligt, sprungit runt på stan samt tentapluggat tills ögonen trillat ur sina hålor? Ska även bli väldigt intressant att se hur flamsig man blir på ett glas vin när jag och Helena träffas senare ikväll. Hon är förvarnad över mitt tillstånd och jag var tydligen inte den enda med för lite sömn denna underbara, härliga, produktiva dag. För satan i gatan vad duktig jag varit. Avklarat allt på mina listor. Suveränt! Packad och klar. Borås - here I come![ Varning för Lilla Lull ]

You Can Call Me Wonderwoman


God morgon på er. Jag har varit uppe länge. 03.39 vaknade jag imorse. Galet. När jag insåg att jag inte skulle kunna somna om gick jag upp 03.44. Nytt rekord. Fyra timmars sömn. Kanske lite väl lite, men vad tusan ska man göra när kroppen bestämmer sig för att det är färdigsovet. Jag kunde varit spänstig och dragit på mig löpkläderna och kört en morgonrunda, men jag beslöt mig för att låta bli. Har tillräckligt på agendan idag som det är. För det första har jag tre nerspydda mattor att tvätta. Nej, Lilla Lull har inte varit ute och svirat utan det är kattfanskapet som lämnat tre små present. Och självklart lyckas pricka in alla mattor. Sexigt.

Förutom tvätt måste jag handla så kattvakten har allt som behövs för helgen. Jag drar ju till Borås imorgon för att plåta med Norrmannen. Har väl inte riktigt packat klar än men jag har i vart fall börjat. Underkläder, pumps och diverse attiraljer. Tror minsann det är pin up som blir helgens tema. Aldrig testat förut så det kan bli riktigt spännande. Antingen hur bra som helst eller bara kaos. Alltid spännande att plåta med fotografer som man inte hunnit jobba in sig med. Man får lite prestationsångest när fotografen är så duktig. Jag vill ju inte se ut som ett rövhål.

Slutligen måste jag ner på stan och harva omkring. Såg att det gått en maska i mina stay ups. Kan lika gärna passa på att handla på mig ett litet lager av stay ups och strumpbyxor. Det brukar komma väl till användning när man plåtar. Känner mig lite stressad eftersom det kommer bli ett satans rännande. Ska ju även ha PT-träning ikväll och direkt efter träningen måste jag slänga mig in i duschen och göra mig klar inför tjejkvällen med Helena. Vi hade tänkt ta ett glas vin och surra lite. Träffade henne första gången på Smålandsträffen, men jag har så klart sett hennes modellbilder både i tidningar och på MB. Supertrevlig tjej! Fick väldigt bra vibbar från henne. Ska bli roligt att få lära känna lite fler modeller i Uppsala-trakten. Det är inte direkt så att det kryllar av dom här. Nej, nu blir det morgondusch och sen är det bara för mig att tuta och köra. Tjingeling!


Veckans TV-inspelning


Gårdagens tv-inspelning gick alldeles utmärkt. Vi var utomhus i det vackra försommarvädret och sträckte våra kroppar. Jag hade inga problem med veckans utmaning. Det var verkligen en välbehövd träningsform. Fick tid att varva ner, sluta ögonen och bara fokusera på andningen och min egen kropp. I vanliga fall älskar jag pulshöjande och mycket intensiva träningspass, men i min stressade tillvaro föll tisdagens träning mig helt i smaken. Hur det gick för de andra får ni se i höst. Jag kan ju inte avslöja allt heller. Men däremot kan jag bjuda på några bakom-kulisserna-bilder som jag utlovade tidigare imorse.

[ Instruktören minglar med PT:n och resten av träningsgänget ][ Dags att bege sig ut i sköna solen ][ Perfekt väder för utomhusträning ][ PT:n glassar i solen ][ Lilla Lull och Janne ][ Golfspelarn fick en plötslig lust att klätta upp i ett träd... ][ Ylva visar upp sin snygga outfit - träningskläder och träskor! ][ Hela härliga gänget ][ Sussi, Ylva och Janne spanar ut över Fyrisån ][ PT:n och Lilla Lull - för att vi är så jävla häftiga i våra solglasögon ][ Myggan på plats (mygga = liten mikrofon på tv-språk ][ The Evil Eye - fast jag misslyckas totalt ][ "Öööh... är det här en sån där... vad heter det.... tv-kamera?" ]

Det var allt för denna gång!


When In Rome


Jag gör för tillfället något helt galet. Sitter och mumsar på resterna av gaeng keow wan moo som jag lagade igår. Det är väl inte direkt brukligt att äta thaimat till frukost i Sverige, men i Asien äter man faktiskt mat tidigt på morgonen. Så var det i alla fall i Indonesien. När man klev upp på morgonen stod det minst tre olika indonesiska maträtter och ris framme på bordet så det var bara att hugga in. Brukar vanligtvis inte vara sugen på mat men idag fick jag någon tokig craving. Nåväl. Lika bra att jag vänjer mig för snart drar jag till Bali.

Annars då? Jo tack, det är ganska bra. Jag sitter och laddar för ännu en heldag på bibblan. Ska blogga klart, borta tänderna, packa böckerna och sen drar jag. Kan ta det lite lugnt på morgonen eftersom jag kommer sitta längre än vanligt. Tanken är att jag ska åka hem till päronen på middag kl. 18 ikväll och jag åker direkt hem till dom efter plugget. Lär komma hem ganska sent och då tänkte jag blogga om gårdagens utmaning. Det får ni inte missa! Har tagit jättehärliga bilder från tv-inspelningen. Det kommer ni får se senare ikväll. Promise.

Dagens fråga:

Jag ser att du några gånger refererar till dig själv som "kines",
är det bara en kul grej eller härstammar du därifrån ?

Tack för din fråga. Självklart är det tänkt som en kul grej. Jag är född i Indonesien och är nog till utseendet så indonesisk som det bara går. Varför jag ofta referar till mig själv som kines är ett litet kärleksfullt hån mot folk som inte kan se skillnad på alla asiater utan kallar alla med asiatisk härkomst för kineser. Personligen har jag aldrig haft några problem med att se skillnad på thailändare, vietnameser, filippiner osv. Mest för att jag rest mycket i Sydostasien samt har många vänner från alla dessa länder. Men jag kan förstå varför det kanske inte är så lätt för till exempel en svennebanan att se skillnaden om man inte umgås så mycket med asiater. Jag kan till exempel inte se skillnad på en svensk, norsk, finsk eller dansk.
[ Idag ville jag inte klä mig som en luffare utan valde klädsel efter vädret - sommarvärme! ]

I'm A Barbie Girl


Den senaste tiden har jag upptäckt att jag blivit korkad. Under Smålandsträffen handlade det väl mest om en mild släng av förvirring, men ju längre tid som går desto dummare tycks jag bli. Jag kopplar inte självklara saker och har ibland svårt att formulera korrekta meningar. Dubbla negationer är till exempel inget ovanligt när jag försöker samtala med folk. Det blir ju bara så fel och konstigt. Misslyckat rent ut sagt. Jag är redan från början ett yrväder så jag skulle helst undvika att bli ett konstigt yrväder som rabblar osammanhängande meningar i ultrarapid.

Jag hoppas att mitt tillstånd är något högst tillfälligt och att det ska försvinna när jag får lite mindre att göra. Troligtvis har jag för mycket i skallen att hålla reda på. Hjärnan tänker konstant, överhettas och slutar fungera. Det är i alla fall min teori. Men jag ska inte klaga. Försöker bara förklara för mina nära och kära att jag förhoppningsvis inte alltid kommer vara så jävla blåst. Det torde bli lite mindre dumhet när jag är klar med tv-inspelningarna och tentan. Fast jag måste ju säga att allt positivt som jag får ut av alla mina projekt är helt klart värt några månaders idiotförklaring.


All About Comfort


God eftermiddag kära bloggläsare. Idag har jag inte varit så flitig på bloggfronten, men desto mer har jag fått gjort i pluggbranschen. Körde på total komfort när jag klädde på mig för att gå till biblioteket. Rosa mjukisdress. Skiter fullständigt i vad jag har på mig när det är tentapluggstider. Äntligen blev jag klar med ett seminarie som jag tycks ha tragglat med i evigheter. Dessutom hann jag tvätta tidigt imorse. Måste ha lite rena kläder tilll Borås. Ska bli riktigt trevligt att åka till "fel" sida av Sverige. Mindre trevligt att åka buss i drygt sex timmar. Fördelen är dock att det inte är mycket som kan gå fel om jag sätter mig på en buss i Uppsala som tar mig raka vägen till Borås. Att flyga innebär en mycket stor risk att Lilla Lull lullar bort sig redan på flygplatsen och så kan vi ju inte ha det.

Jag har sett till att inhandla åksjuketabletter inför fredagens resa. Vill helst inte slösa bort så mycket tid på att inte kunna plugga. När jag skulle åka till Linköping för att plåta med Göran kunde jag bara läsa när tåget stod still. Så surt att vara åksjuk. Men nu jävlar ska det väl inte bli några problem. Fungerar inte det ska jag dundra på med någon form utav hokus-pokus-akupunktur-armband som man tydligen också kan köpa på apoteket som ska hjälpa mot åksjuka. Nej, nu måste jag slänga i mig lite mat och sedan är det dags för veckans utmaning och tv-inspelning. Woohoo!
[ Nytvättad och duschrufs ]

Skogsnymfen Från Småland


God kväll mina vänner. Roligt att man fått så mycket positiv feedback från min och Görans senaste sessa från Smålandsträffen. Jag försöker gestalta någon form utav skogsnymf bland alla kvistar, stenar och mossa. Det var helt klart värt alla insektsbett och fästingattacker. Och eftersom jag är så generös idag och hyser det största förtroende för er så får ni se en bild (givetvis censurerad) från skogsnymf-plåtningen. Alla som läser min blogg är ju inte medlemmar på MB men då och då får man ju lov att visa lite välvilja och slänga till er några ben. Så länge det inte lockar till sig några hyenor så är det inga problem.
[ Skogsnymfen från Småland ]

Ordning & Reda


Se där. Nu har jag fått lite ordning på sådant däringa nödvändigt administrativt tjafs kring tentan. Skönt att ha det avklarat. Bara det lätta kvar nu. Haha. Eller inte. Ska jag vara helt ärlig så börjar ångesten få ett riktigt stadigt grepp om mig. Och när det händer är det som om min skalle låser sig. Kom att tänka på ett mail jag fick idag på Facebook från någon okänd individ. "Vacker och smart. Imponerande!" Just nu känns det som att det knappast finns något att bli imponerad över. Och förresten. Varför ska det behöva vara så imponerande att se bra ut och ha någonting i skallen? Det är ju inte direkt min förtjänst att jag har det utseende jag har. Det är väl i sådana lägen man egentligen bara ska säga tack och sluta överanalysera, men jag har lite svårt för att inte vända och vrida på allting till förbannelse.

Jag hade tänkt träna ikväll men känner att jag måste jobba lite på mitt psyke. Samla tankarna och försöka kasta ut alla negativa tankar och energi. Har ju faktiskt förberett mig sjukt mycket inför denna tenta men det känns alltid likadant på slutet. Har jag verkligen läst allt jag behöver? Borde jag inte läsa det där igen? Osv. Men man hinner inte repetera ALLT utan man måste försöka välja ut det grundläggande och mest väsentliga. Det är bara så djävulskt mycket bara. Nej, nu ska jag lägga mig på soffan och lyssna på Puccini's Tosca. Opera när den är som bäst. Tjingeling!
[ Pärmen - min bästa vän de kommande veckorna ]

I'm Too Sexy For You


Det absolut viktigaste i livet är att man ska ha roligt och skratta varje dag. Om det så är med sina vänner, sin hjärtevän eller sina barn. När jag åker iväg på plåtningar och fototräffar försöker jag alltid tänka på att slappna av och ha kul. Okej, saker kanske inte alltid blir som man planerat men solen slutar inte skina för det. På Smålandsträffen var det i slutet mycket kallt och föga stimulerande att plåtas utomhus. Dessutom hade jag allergibesvär så det bara sjöng om det. Allt är P-ladans fel! Nåväl. Vi valde en annan lada att hålla till i för att ta lite närbilder på sminkningen som muan (makeup-artisten) gjort. När det var klart kom Norrmannen in med den där fånigt härliga sovsäcksoverallen i högsta hugg. Den skulle jag minsann plåtas i och inte mig emot. Att se sexig ut i ett sådant ... plagg... var stört omöjligt. Men ack så roligt. Allt man gör måste inte vara seriöst och pretto. Ibland måste man bara göra saker för att det är så underhållande.

Här kommer ett par bilder som Norrmannen tog på mig i den förträffligt sexiga overallen:[ Sexigare kines kan man ju knappast hitta ][ Men denna var ju ändå lite småsöt ]

Skepp Ohoj & Bird Rescue


Jag försummade mina bloggförpliktelser igår när jag kom hem från sjön. Orkade inte göra annat än att däcka i soffan. Men nu är jag utvilad och hinner slänga iväg ett litet blogginlägg innan jag drar iväg till PT-träningen. Det hände ganska mycket igår. Absolut viktigaste av allt var att jag räddade en liten fågel från att dö. Av en tillfällighet såg jag att den stackars lilla pippin hade blivit instängd under ett kapell på båten bredvid. Det var ingen där men jag rusade ut, hoppade i land och hoppade sen ombord på grannbåten. Min käre far fick hjälpa mig att knäppa upp kapellen. Pippin hade ju total panik, men efter lite trilskande med kapellknapparna kunde fågeln äntligen flyga sin kos. Blev så otroligt glad när jag såg hur hon flög ut i friheten. That made my day! I efterhand skrev jag en liten lapp till båtens ägare så de inte skulle undra ifall hela båten var fylld med fågelbajs.

För övrigt är det ett jäkla meck att masta på en segelbåt när man bara är två personer. Alla andra som var före oss och skulle masta på var minst tre personer. Orättvist. Jag var förste vevare - det vill säga att jag var den som vevade masten på plats. Tog sin lilla tid vill jag lova. Inte för att jag är dålig på att veva, utan för att man måste pricka in på rätt sätt. Men vädret var vackert och jag hade nästan all tid i världen så det var en ganska mysig liten utflykt. Hade väl gått lite fortare om det inte varit folk före oss, men masten är i alla fall på plats och nu kan min käre far fortsätta pyssla med båten och få den i ordning inför sommaren.

Just ja! Min far kom på den briljanta idén att låta mig köra igår. Snacka om surprise. Jag var helt oförberedd på det och har inte kört ett fordon på säkert två-tre år. Men what the heck. Jag måste ju börja köra lite mer. Har ju ändå haft körkort i nästan sex år. Efter den lilla åkturen från min lägenhet ut till Skarholmen kan jag säga er att jag aldrig någonsin kommer åka fast för fortkörning då jag älskar att hålla hastigheten. Och rödljus. Jag älskar rödljus för då kan jag stanna en stund och andas ut. Vill väl inte påstå att jag kör dåligt, men jag har ingen körvana. Då känner jag mig lätt osäker och att jag inte har koll på läget. Ett annat litet problem var att ställa in stolen så att jag nådde ner till pedalerna. Helt allvarligt. Jag fick skjuta fram stolen så långt det bara gick, hissa upp stolen och ryggstödet och ändå var det precis så att jag lyckades trycka pedalerna i botten. Fan, vad kort jag är.
[ En liten kines bakom ratten ][ Försök sätta er och köra med den stolsinställningen jag gjort ... ][ Fantastiskt väder ][ Skepp Ohoj ][ Smärtsamt vackert ][ Lappen jag lämnade på båten där fågeln blev instängd ][ Taadaaah! Här är segelbåten som vi mastade på ] 

A Sunny Sunday


Hör och häpna. Lilla Lull börjar bli mänsklig. Hon sitter i morgonrock en söndagmorgon och klockan är snart tio. Dagen är egentligen fullspäckad men det börjar inte förrän kl. 14.00 med styrelsemöte. Direkt efter mötet ska jag iväg på böljan den blå och masta på en segelbåt. Ohoj! Jag mår förhållandevis bra efter en veckas förkylning och ett krogbesök. Det enda som känns en aning tveksam är min röst men jag har lyckats hålla den vid liv med dagliga doser av honungste.

För övrigt ser min lägenhet ut som en soptipp. Även det ett mänskligt drag. Vet inte vad som hänt men efter att jag kom hem från Smålandsträffen tycks jag bara inte haft någon ork att styra upp saker här hemma. Och tro mig när jag säger det, jag är extremt anal när det gäller ordningen i hemmet. Okej, jag låg visserligen däckad i en förkylning men jag brukar aldrig ha problem att städa när förkylningen väl blåst över. Kanske ska ta mig i kragen i kväll och röja lite. Om jag inte fastnar med någon annan kvällsaktivitet. Som typ sitta framför Facebook....

Nej, skärpning nu för tusan! I veckan blir det full fokus på studier, träning och tv-inspelning samt miljarder andra småsaker. Åker till Borås på fredag för en plåtning med Norrmannen och behöver styra upp lite inför den. Fick i sista minuten plats för lite sånt skoj eftersom jag nyligen tog beslutet att inte jobba på helger. Alltså jobba på demensavdelningen. Behöver miljöombyte emellanåt, särskilt när man totalt förkovrar sig i juridikens underbara värld under veckodagarna. Hjärnan måste vila och kunskapen måste få chans att sätta sig lite.
[ God morgon - säger en tämligen pigg liten kines ]

På Soffan Hemma Hos Mig


De flesta glada själar är ute och njuter i den sköna solen, men inte jag. Jag ligger på soffan och bara existerar. Det är faktiskt jäkligt skönt att inte göra någonting. I vart fall när man varit ute kvällen innan. Den här lördagen har jag inga speciella planer. Har skurit ner rejält på helgjobben eftersom det nu börjar närma sig slutspurten för tentan. På helgerna vill jag kunna ha kul och göra något avslappnande. Inte bara jobba och plugga. Nu ska jag fortsätta ligga på soffan. Hoppas ni har en underbar helg! På återseende.
[ En trött liten kines ]

It's Fucked Basically


I'm a pygmy shrew. Och har ni ingen koll på vad jag menar med det så kan ni gå in på Youtube och söka på pygmy shrew. Då får ni se en video som i princip beskriver hur livet är att leva som mig. Träningen imorse gick rätt bra. Kändes som jag luktade som en spritfabrik och jag hoppas PT:n hade överseende med min säkerligen fräna odör. Fick träna marklyft och det var rätt knepigt vill jag lova. Men får jag bara öva upp tekniken så kommer jag lyfta 77 kg på nolltid. Hehe.

Så. Hur gick modellcastingen då undrar ni? Det gick snabbt och smärtfritt. Fick gå, stå och bli fotograferad. Väldigt mycket folk som dök upp så konkurrensen är nog lagom tuff. Men jag var inte ett dugg nervös. Jag försöker inte låta divig när jag säger detta, men jag är van att stå på scen, posera och visa upp mig. Det är ungefär som att borsta tänderna. Lätt som en plätt. Besked senast måndag. Så om jag kommer med kan ni se mig på catwalken på Birger Jarl den 27 maj och sedan ute på Forumtorget den 28 maj. Om jag inte kommer med ska jag dra på årets största fototräff i Hallstahammar och plåta sinnessjukt snygga modellbilder med alla duktiga fotografer. Win-win.

Åh, nej! Jag kom precis ihåg att jag blev fotograferad av en vimmelfotograf. Fan. Man ska inte ta kort när man är full. Vågar inte ens titta efter den. Eller. Jo. Kanske. Förresten så gillar jag BJ igen. (Nej, inte blowjob). Träffade väldigt mycket folk jag kände och då blir det genast så mycket roligare. Jag och Mooremodellen yrade omkring där kors och tvärs och minglade och hade en toppenkväll. Sen dansade vi järnet med Uppsalas skönaste dansare. Här kommer lite sköna bilder från gårdagens utgång på Birger Jarl.

 [ Mooremodellen försöker ta kort med min kamera - går ganska bra. Hehe. ][ Och så den klassiska bilden - med en något porrig belysning ][ Titta vilken liten heting vi sprang på ute i krogvimlet ][ Personalvetarn var också på BJ så klart ][ Lilla Lull och Uppsalas skönaste dansare - vill du skaka rumpa ska man festa med dom ][ Bra med folk på Birger Jarl ][ Och varför måste jag ALLTID hålla på och brösta upp mig?! Skärpning! ][ Springer på lite skönt folk från gymmet .... ][ Och då blir det så här .... ]
Tack tötis (Mooremodellen) för en legendariskt rolig kväll!


Girls Just Wanna Have Fun


Just nu vill jag bara gå och dränka mig själv. Hur fanken kan jag inte tåla någonting i alkoholväg?! Ja, jag vet att jag är asiat, tre äpplen hög och saknar det där enzymet som bryter ner alkohol men kom igen! Tre glas vin och två öl. Trodde jag hade blivit lite bättre på att tåla skiten. Jag mår som ett rövhål just nu. Baksmälla skulle somliga kalla det. Men man kan ju inte bli bakfull på den lilla mängden alkohol jag fick i mig igår. Märk väl, det var allt jag drack under hela kvällen. Uuuurk. Snart ska jag träffa min PT och då får jag väl skämmas. Det var inte alls planerat att det skulle bli så sent igår. Strax före fyra kom jag hem. Jag har sovit tre timmar. Kommer PT-mötet gå bra? Kanske. Kommer castingen gå bra? Tveksamt. Lull lull.

 [ Glamourmodeller i sitt esse ][ Botox? Nej, det kan jag väl aldrig tro ... ][ We want flied lice! ][ Okej. EN normal bild kan ni få ]

Vi hörs kanske i eftermiddag! Har fler bilder från kvällen...Ego Girl

Vad gör en modell medan hon väntar på en annan modell?

Tar kooooooort!

Ego.....

Kvällens Outfit

[ Inviger en klänning jag hittade i garderoben ]

Shake That Ass


God eftermiddag och snart kväll. Måste sätta igång med städningen för Mooremodellen kommer över om ett par timmar. Tänkte ha en tjejkväll med vin och girltalk. Sen blir det nog en mysig liten utgång på Birger Jarl. Är sjukt sugen på att skaka rumpa. Det var evigheter sen jag var på BJ. Kan inte ens minnas när jag var där senast. Tror det var förra året när jag och Doktoranden var på någon form utav förhandsvisningsmingel. Kan inte bli för kalas eftersom jag har ett morgonmöte med PT:n inbokat kl. 09.00. Och sen är det ju den där castingen kl. 11.00. Men lite dans och några glas vin denna soliga fredag har man gjort sig förtjänt av.

Dagens studier gick väl sisådär. Fick lite gjort men fick något utbrott precis när jag och Lammköttet packat upp våra grejer. Nackdelen med att vara jag med mitt speciella kontrollbehov är att jag kan toklacka på fjantiga petitesser. Låt mig förklara. När jag pluggar har jag en speciell röd penna som jag kallar för paragrafpenna. Jag skriver alltid med den när jag antecknar paragrafer, olika lagar, förordningar och direktiv. Detta för att jag snabbt ska kunna urskilja relevanta lagrum så fort som möjligt när jag går igenom mina anteckningar. I förmiddags när jag plockade upp min paragrafpenna såg jag att hatten på pennan försvunnit. Min älskade penna skulle bli uttorkad och helt otjänlig attt skriva med. Jag blev skogstokig. Kändes nästan som att dagen blev förstörd.

Nåja. Nu har jag lugnat mig. Får ta och köpa mig en ny penna. Där hatten inte ramlar av. Nu tar jag helg. Men det blir nog lite plugg i helgen med. Lördag eftermiddag och söndag. På söndag ska jag troligtvis masta på båten också. Mina föräldrars segelbåt. Så då kommer det nog lite fina bilder på mig när jag vevar mastkranen till förbannelse. Hoppas på soligt och varmt väder. Vi ses på Birger Jarl ikväll då! Tjingeling!
[ Brygg-häng med en kaffe latte och Miljöjuristen ][ Miljöjuristen mumsar på en smarrig bakelse inköpt på Saluhallen ][ Någon form utav jordnötsboll med hallonkräm i mitten- riktigt god faktiskt ]

Trevlig helg, boys and girls!

Vi ses ute i vimlet!

The Busy Bee


Kära blogg. Idag klev jag upp kvart i sju och försökte ignorera min hesa hals. Igår kväll höll jag på att tappa rösten, vilket är min allra största skräck just nu. För något år sedan råkade jag nämligen ut för samma sak och då blev det så hemskt att läkaren gav mig talförbud i tre veckor. Stämbandsinflammation. Kan ni tänka er Sussilull knäpptyst i tre veckor?! Det är faktiskt otänktbart. Var tvungen att gå omkring och skriva med ett block och folk tittade medlidsamt på mig eftersom de trodde jag var stum.

Jag har planerat den här dagen väldigt bra. Förhoppningsvis kan jag hålla mig till planen så länge hälsan inte sviktar. Planering är A och O för en lyckad tentapluggsdag. Tänkte slå följe med Lammköttet om han behagar sluta upp med att vara så sjuk. Vad är det med karlar och förkylningar? De ska alltid vara värst. Hur som haver. Jag har planerat för en gammal hederlig studentdag. Att sitta inne i det dammiga biblioteket och plugga tills hjärnan kokar över och hjärnsubstans rinner ut genom öronen. Härliga tider, inte sant?
[ Så här ser jag ut idag - fräsigt va? Hahaha ]

I'm Into You

Jag Är Helt Värdelös


Det var inte långt till tårar idag ska jag tala om för er. Fy fan vad kasst jag mår. Fick avbryta efter teknikgenomgången för jag hade så in i helvete ont i magen. Eller rättare sagt, Golfspelarn sa åt mig på skarpen att gå och sätta mig och ta det lugnt. Jag har svårt att lura folk när jag har ont. Ville ju köra på som vanligt, men PT:n såg också att jag mådde kasst och sa åt mig att det var lugnt att jag satt över. Nåja, jag lärde mig i alla fall tekniken att göra frivändning (?) med en 5-kilos boll.

Nu får jag ta och skärpa till mig. Hälsan måste ju för fan gå före allt annat. Var sjutton är mitt förnuft egentligen? Är man sjuk så är man och då kan man inte köra på som om allt vore bra. Då riskerar man ju bara att göra sig själv ännu sjukare. Allt detta vet jag egentligen men tycks alltid behöva någon som skakar om mig och säger det till mig gång på gång. Jag är för envis för mitt eget bästa. Eller bara dum i huvudet. Nej, nu ska jag verkligen ta mig själv i kragen. Imorgon drar jag från lägenheten och ska tentaplugga med Miljöjuristen. Ska nog bli nyttigt att komma bort lite. Jag hatar ju inte miljöombyte.
[ I Suck! ]

The Sick And Ugly Truth

[ Omsminkad och jävlig - this is the sick and ugly truth ]

Hur Ska Det Gå


Hur ska det gå ikväll på träningen egentligen. Det undrar jag. PT:n har ju för vana att halvt plåga ihjäl oss. Fast enbart på ett bra sätt! Missförstå mig inte. I love him, men det går ju bättre att köra hans mördarpass när man inte mår som ett rövhål. Förbaskade förkylning. Helst av allt skulle jag vilja sova och inte vakna upp förrän i övermorgon. Och så känner jag aldrig så då kan ni förstå att jag verkligen är sjuk och mår ruttet. Annars brukar jag ju mest yra omkring som en nyligen nackad höna full av energi. Nu är jag helt utslagen. Vi får se hur det går. Jag återkommer senare ikväll. Tjingeling!

I'm A Freakin Mess


På fullaste allvar. Jag är en enda jävla röra. Hela jag. Mitt huvud och mina tankar. Förkylningsångest, träningsångest, tentaångest, Baliångest, pengaångest. Har jag sagt att jag känner en lätt ångest? Men så fort jag blir helt frisk så kommer allting klarna. Det är jag fullständigt övertygad om. Så lätt besegrar man inte mig. Jag är som Fågel Fenix, fast för tillfället en aningen vingklippt. Kan trösta mitt tentasamvete med att jag läste ganska flitigt igår. Nu är det ju mest bara finliret. Men det kan jag dessvärre inte göra hemma utan måste sätta mig på biblioteket och avskärma mig från allt vad civilisation heter och förkasta alla former av socialt umgänge. Fy fan. Snart kommer jag tyna bort. Tentahelvete.

Något som är roligt är i alla fall att folk verkar uppskatta modesessionen med Göran. Den där jag har blommig klänning på mig och poserar på en bro. Kul när man gör något som många uppskattar. Som vanligt är det lite för lam kommentarsaktivitet på MB trots över 300 visningar, men det är ingen nyhet. Nu verkar det snarare hända mer på Facebook. Jag har min modellportfolio och profilbilder öppen för vem som helst. Det är för att eventuella fotografer och annat modellfolk ska kunna hitta mig och kika på bilderna. Finns en hel del trevligt folk man fått kontakt med på det sättet. Gillas bilderna så blir det ju förhoppningsvis ett trevligt samarbete i framtiden med nya fotografer och annat löst folk. Ibland kommer det in en och annan främlig som kommenterar. Men det gör inget. Får man sådan här respons är det ju enbart roligt:


Dagens liknelse: "Som en lyckad mix av Betty Boop och Pocahontas".Bjuder på en gammal bild.

Fröken Ful


God morgon. Det är jag som är Fröken Ful. Ögonen bara rinner och svider så det är ingen idé att försöka få i mina linser, mitt hår är som ett enda stort skatbo och min röst försvinner ibland och ut kommer bara patetiska kraxningar. Min förkylning är med andra ord inte bättre och det gillas sådär. Nu har jag även fått sån där kräkhosta. Mysigt. Men det är förhoppningsvis på väg åt rätt håll. Kräkhosta brukar vara ett nödvändigt ont innan jag kan bli frisk. Nu är det honungste i mängder som gäller. Så otroligt glad att det inte är någon tv-inspelning idag, men mindre glad över att jag troligtvis inte kan ge järnet på PT:ns  pass ikväll. Morr.

Kan trösta mig med några nya bilder från Göran. De finns uppe för allmän beskådning på MB nu och ni kan klicka HÄR för att komma till sessan. Lämna gärna en liten kommentar vad ni tycker. Konstruktiv kritik välkomnas. Nu ska jag vältra mig i självömkan en liten stund till, sen försöka ta mig i kragen och tentaplugga några timmar. Om mina förbannade ögon bara ville sluta rinna. På studiemenyn idag är det förvaltningsrätt och socialrätt. Jippi-kay-ey-motherfu...!
You wanna be on top?
Nananananananana nanananana

Veckans Finaste Kommentar
Det är nåt så jävla skönt i ditt sätt att tänka och synen på det du brinner för i ditt modellande.
Det MÅSTE alla som står bakom kameran känna av!
Fördubblad energi ?!


Tack så mycket för denna fina kommentar! Blev så otroligt glad när jag läste den.

I ♥ DC


Så äntligen är man hemma och kan lägga upp lite härliga bilder från gårdagens träningspass. Jag tror nog veckans utmaning tillhör mina absoluta favoriter so far. Inte bara för att jag skrattade hela passet utan för att jag älskar att skaka rumpa. Träffade på kära bror som jag inte sett på ett tag. Varje gång jag träffar honom så tjatar jag om bachata. Stackars. Men jag hoppas verkligen det kommer lite bachatakurser i framtiden någonstans i Uppsala. Jag saknar det som fan. Och ingen annan dansant jävel har ju tid att dansa med mig. Alla är så busy bee. Fast jag ska i och för sig inte säga så mycket. Jag har inte ens tid för att andas.[ Taadaaaah! ][ Producenten, Lilla Lull och Golfspelarn samtalar innan träningspasset ][ Guess where we are... ][ Junior och Sussilull ][ Älskade bror - nu fick du äntligen vara med i min blogg - hihi ][ Golfspelarn stretchar... ][ Laddar inför danspasset ][ Superduktiga Sandra som fick i uppdrag att lära oss zzzzzuuuuu.... ][ Somliga mådde sämre än andra inför det stundande passet.... ][ Men alla var nöjda, svettiga och glada efter en timmes fullt ös med Sandra ]

Join the party!

Sussi Goes Marilyn


Okej. Jag lägger upp en bild till från träffen, men sen spar jag på resten tills alla är färdiga att publiceras på MB. Glamour i all ära, det är faktiskt riktigt roligt att plåta lite mer påklätt också. Omväxling förnöjer brukar det väl heta. I år har jag varit aktiv hobbymodell i kanske två år och jag tycker bara det blir roligare och roligare. Särskilt nu när man börjat engagera sig för lite större fototräffar. Ett alldeles ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter samt plåta med gamla kontakter. Jag gillar hela upplägget att samla så mycket folk med likasinnade intressen. Även fast vi alla är olika och har fallit för olika typer av genrer så eftersträvar de flesta samma mål; att skapa något riktigt bra tillsammans och ha vansinnigt roligt på köpet.

Det är skönt att kunna göra det man gör utan att folk rynkar på nästan och pekar finger. Självklart finns det även folk på fototräffar som aldrig skulle kunna tänka sig plåta naket och det respekterar jag. Så länge jag själv får samma respekt tillbaka har jag inga problem med att alla har olika åsikter. Varför jag generellt sett föredrar glamour framför till exempel fashion har nog att göra med att jag dels tycker bilderna är mer intressanta att titta på och dels för att jag själv passar bättre som glamourmodell än fashionmodell. Är man tre äpplen hög känns fashiongenren helt fel.

Skulle jag behöva välja mellan två bilder som gestalar riktigt bra glamour respektive riktigt bra fashion skulle jag välja glamour. Jag blir liksom mer indragen i bilden av en modell som försöker förföra mig med blicken, än en fashionmodell som ser ut som en död docka. Därmed inte sagt att jag tycker fashion är trist. Tvärtom. Jag är sjukt imponerad av fashionmodeller för deras ofta mycket galna poser och stundtals mycket varierande utseenden, men känslomässigt känner jag ingenting för fashion. Men det kan ju komma att ändras framgent. Jag är öppen för allt.
I wanna be loved by you
just you and nobody else but you
I wanna be loved by you - alone.
Boo boo bee doo


Inte Så Lite Underbart


God kväll mina kära läsare. Jag lever som i en liten förkylningsbubbla och har fått kraftigt nedsatt hörsel, men jag är vid liv och inte så lite stirrig efter x antal koppar kaffe, medicin och en timmes svettigt danspass. Dagens tv-inspelning gick galant. Ska inte skriva för mycket för ni får se i höst hur det gick, men jag kan avslöja att jag aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv under ett träningspass. Fast bara hjärtliga skratt förstås. Grabbarna var ju helt fenomenala. Speciellt Golfspelarn och PT:n. Tog lite kort som jag tänkte lägga upp, men glömde kamerasladden så ni får snällt vänta tills imorgon. Jag gillar verkligen hela träningsgänget. Alla bjuder på sig själva även fast det kanske känns svårt ibland. Men vi försöker peppa varandra så gott det går.

Can I Fool You?


Ser jag frisk ut? Försökte spackla mig frisk men vet inte om det lyckades. Ska snart kila iväg. Klart jag kommer lyckas hålla igång i en timme. En timmes dans är ju ingenting. Hade det varit thaiboxning eller något annat lite mer fysiskt ansträngande skulle jag inte klarat mig så bra. Jag har laddat med massa mediciner så det borde gå hur bra som helst i eftermiddag. Ska vara i dansstudion klockan halv fyra för lite intervjuer och försnack. Sen körs passet och inspelningen igång mellan fyra och fem. Alltid lika roligt att få träffa gänget. Särskilt nu när jag missade måndagsträningen. Nu ska jag poppa lite bachata för att komma i stämning. Tjingeling!

Total Förnekelse


Jag lever i total förnekelse. Försöker nämligen inbilla mig själv att jag är fullt frisk från min förkylning. Att ljuga för mig själv är mitt sätt att orka med tv-inspelningen i eftermiddag av Veckans Utmaning. Vill definitivt inte missa den, men kommer självklart ta det väldigt försiktigt. I värsta fall kan jag alltid stå still och digga musiken. Eller något liknande. Bra tv. Men det ska nog gå alldeles förträffligt bra. Jag försökte koncentrera mig på juridiken tidigare idag men utan resultat. Rajsan ringde för en stund sedan och sa några visdomsord. Troligtvis är det min kropp som säger åt mig att bara ligga på soffan och inte göra någonting därför att jag behöver det. Jag tror faktiskt hon har rätt. Trots att jag älskar att ha fullspäckat schema och tusen projekt på gång finns det alltid en smärtgräns. Nu vilar jag denna dag med och imorgon tar jag nya tag med personuppgiftslagen och alla mysiga rättsfall som hör till.
Gissa Veckans Utmaning....

Sussi Goes Fashion


Jag fick en alldeles ny bild från Göran idag som vi tog på Smålandsträffen. Sammanlagt blev det två olika sessioner ute i skogen. På den första sessan gestalade jag en skogsnymf som myser i en mossbeklädd skogsglänta och därefter blev det lite åt fashionhållet fast minus den döda dockan looken. Det var ett välbehövt avbrott att ta på sig den somriga lilla klänningen och frysa lite mindre. Satan i gatan vad kallt det var. Vi befann oss på en liten träbro ovanför en bäck mitt ute i ingenstans. Men lik förbannat hittade blåsten vårt lilla ställe och stundtals var det riktigt bedrövligt kallt. Men vad gör man inte för konsten?

Roligt att se hur intresset för modellandet växer här på bloggen. Besöksstatistiken gick spikrakt uppåt under gårdagen. Måste nog säga att modellplåtningar och allt däromkring är en aningen mer populärt bland er läsare än mina träningsbravader. Fast det är väldigt jämt. Kost och träning är och kommer alltid vara aktuellt. Även fast jag inte direkt kämpar för att gå ner i vikt längre så är det ju många som är nyfikna på tv-programmet. Det kan jag förstå. Ni kommer ha så roligt i höst och jag kommer säkert skämmas ihjäl mig under det första avsnittet när jag flåsar omkring framför kameran. Men helt klart något utav det roligaste jag gjort. Jag bjuder på det!


Dagens irritationsmoment:
Att bildkvalitén suger hårt när man laddar upp bilder på Facebook. Mycket bättre förr innan något jävla geni kom på att göra om allt till det sämre. Nåväl. Bilden är liten även här på bloggen, men bra mycket skarpare. FB gör ju så att många bilder ser helt missbildade och suddiga ut.Hallstahammar Or Not?


Jag blir mer och mer sugen på Hallstahammarträffen. Det kommer eventuellt krocka med en modevisning. Ska på casting nästa helg och om jag kommer med är det ju så klart roligt, men jag känner mig fortfarande lite tveksam. Sen kanske det även visar sig att alla repetitioner och klädprovningar krockar med tv-inspelningarna så då går modevisningen bort redan där. Men jag går dit och gör mitt bästa och så får jag se vad resultatet blir. Kommer jag inte med alls kan jag ju definitivt boka upp mig för Hallstahammar. It's a win-win situation. Har redan bestämt att jag i sådana fall ska plåta med både Mats L och Göran M under lördagen. Mats är högprioriterad eftersom vi hade lite otur på Smålandsträffen med att få till våra planerade sessioner.

Riktigt kul att få komma igång med några plåtningar igen. Var alldeles för länge sen och det är ju så förbaskat roligt. När jag är klar med tentan, jobb och bröllopsfestplanering kan jag åka till Bali med gott samvete och där försöka planera in övriga förfrågningar från fotografer som jag bestämt mig för att plåta med. Torgny ska ha första tiden och därefter ska jag försöka hitta något tillfälle att åka till Norrmannen i Borås. Han bor ju på helt fel sida av Sverige, men har jag åkt 40 mil söderut för en fototräff kan jag lika gärna åka lite längre västerut för att plåta med en fotograf. Eller sydväst. Det ligger väl typ i närheten av Göteborg? Eller? Jag är kass på geografi.
[ Jag och Kalsongmodellen tänkte gå på castingen tillsammans nästa helg - ska bli kul! ]

Då Blir Det Kväller


Jaha. Vad har Lilla Lull gjort för kreativt idag? Inte ett jävla dugg. Legat i soffan hela dagen och bara gått upp för att fixa något att äta. Min tillvaro är så freakin boring just nu men jag försöker lära mig att acceptera saker man inte kan styra över. Går så där. Jag har tålamod med mycket men inte när det gäller att vänta ut något så värdelöst som en kraftig förkylning. Känns så onödigt. Okej om jag hade varit dödligt sjuk eller influensa. Då skulle jag kanske kunnat gilla läget. Men en fjuttig förkylning? Nej, bespara mig sådana tack.

Känns som om jag precis gick upp. Är sjukt trött och har slumrat till lite då och då under dagen. Snart är det kväll men jag har knappt ens märkt att hela dagen passerat. Det enda jag kan roa mig med är att hänga på Facebook, min enda kontakt med resten av omvärlden. Typ. Imorgon ska jag försöka mig på att styra upp en hel del saker här hemma. Jag har till exempel inte orkat packa upp alla saker jag hade med mig till Smålandsträffen. Måste göra det imorgon. Och städa lägenheten. Och plugga. Och tvätta träningskläder. Och dansa zumba framför tv-kamerorna med snorig och rinnande näsa. Jippie.


Smålandsträffen - God Is All Around Us


Jag hade ju så klart hör talas om att ju längre söderut man kommer i Sverige desto mer frikyrkligt blir det. Men tänkte faktiskt inte så mycket på det förrän jag började räkna antalet frikyrkor på den lilla ort vi befann oss på. Jag har ingenting emot att folk är religiösa så länge de inte sätter sig över alla andra som inte delar deras tro. Tyvärr har jag inte stött på en enda människa som är djupt troende och som samtidigt har förståelse för människors lika värden. De fördömer både utlänningar och homosexuella och anser att fattiga barn som inte hunnit anamma just deras vridna tro kommer hamna i helvetet. Det är därför jag ställer mig starkt kritisk till religion i största allmänhet. Religion är många gånger rent ut sagt fördummande och förvandlar människor till fördomsfulla, bittra små varelser.

Eftersom man aldrig vet vem som läser denna blogg så låter jag vissa berättelser vara osagda. Vi som var där vet vad jag menar med P-L. Och vi förstår även varför Göran hädanefter borde kalla sig för Göran P-L Magnusson. Det blev en minnesvärd träff - helt klart. Exakt vad som blev sista kvällens stora samtalsämne får bli vår lilla interna anekdot. Det finns däremot en hel del andra anekdoter som jag kan prata om hur mycket som helst. Jag blev till exempel helt fascinerad över hur svårt det kan vara att köpa en sallad på Coop. När jag och Göran skulle bege oss in i skogen för att plåta glamour tänkte vi köpa med oss lite lunch. Vi traskade in på Coop och jag började leta efter färdiga sallader, eller någon form utav färdig mat. Men förgäves. Till slut gick jag fram till en kvinna som stod och packade upp grönsaker. "Ursäkta, var har ni färdiga sallader någonstans?" Hon stirrade på mig som om jag sagt något helt galet. "Nu förstår jag nog inte riktigt vad du menar." Jag fick försöka förklara vad jag menade. "Alltså, sådana där färdiga sallader med pasta och till exempel kyckling som man kan ta med sig." Hon fortsatte stirra på mig som om jag sagt något ännu tokigare. "Näääeee...det tror jag inte vi har."

Tack för den. Jag och Göran lyckades dock leta fram den enda lilla färdiga kycklingsalla vi hittade. När vi frågade samma kvinna igen om det fanns fler så skakade hon på huvudet. Vi bestämde oss för att dela på salladen. Tyvärr glömde jag bort att kolla på bäst-före-datumet. Det hade ju varit ganska befogat att göra det om personalen inte ens visste att dom hade färdiga sallader. Men so far so good. Än så länge har min mage inte kraschat. När vi var på väg ut från affären var det en kvinna som stannade och tokstirrade på mig. Hon fortsatte och stirra tills jag satt mig i bilen och vi körde från parkeringen. Först gå gick hon in i affären. Kan komma på två förklaringar till varför hon stirrade. Antingen hade hon aldrig sett en kines förut eller så tyckte hon att jag såg ut som ett rövhål. Och med tanke på hur snygga bilder jag och Göran tog den dagen så tror jag inte på det sistnämnda. Det första låter mer troligt. Typ.

[ Skönt att man umgicks med ett gäng där allas olikheter accepteras ]

Smålandsträffen - The Gang


Jag måste försöka sysselsätta mig med någon annat förutom att lyssna på depp-musik och grina. Jävla PMS-helvete. Fattas bara att jag får borrelia eller något annat liknande skit från den där fästingen som åt på mig i helgen. Just nu ser jag bara mörker. Det blir alltid så en gång i månaden. Men det vet ni redan. Ville bara meddela för eventuella nya läsare att jag kan vara bedrövligt bitter och stundtals en riktig ragata under den där helvetesveckan. Jag är dock oerhört tacksam att det värsta inte bröt ut på Smålandsträffen. Brukar försöka undvika att träffa människor eftersom jag har en tendens att gå upp i limningen för petitesser när jag är på det humöret. Nu när jag är hemma i min ensamhet och sjuklighet kan jag vara hur butter som helst.  

Lovade att blogga mer om helgens fototräff och eftersom jag ändå är för tjock i skallen för att få in några juridiska kunskaper så kan jag passa på att blogga järnet. Jag har varit medlem på MB sen i november 2008 men säkert inaktiv ett år innan jag började plåta igen på allvar. Det brukar gå i perioder. Smålandsträffen i år var min allra första riktiga MB-träff. Jag har varit på diverse mindre fikaträffar i Uppsala, men aldrig något större än 10 personer. Det finns ännu större träffar, som till exempel Hallstahammar. Men jag ville börja med en lite mindre så man har större chans att umgås och lära känna nya ansikten.

 

Det var väldigt roligt att äntligen få träffa alla andra modeller, fotografer och makeupartister som man kanske bara sett på MB i olika sessioner. Några hade jag plåtat med tidigare men det var många andra som man aldrig hälsat på. Blir en helt annan sak att träffa dom IRL. Sitter och försöker klura ut diverse olika epitet till alla i det härliga Smålands-gänget, men eftersom var och varannan är fotograf, modell eller makeupartist så använder jag ogärna "Fotografen", "Muan" eller "Modellen". Det enda självklara epitet jag kan komma på hitills är Norrmannen aka Muppen. Tämligen enkelt eftersom det bara fanns en fotograf som var norrman. Det var han som hade med sig de där fantastiskt roliga sovsäcksoverallerna. Nåja, jag får helt enkelt nöja mig med att skriva generellt att det var ett grymt härligt gäng och jag hoppas att nästa träff blir lika rolig. Fast lite varmare tack.

Lite bilder från träffen:[ Jag kan varmt rekommendera att ta Corvetten istället för att åka med SJ ][ Norrmannens sovsäcksoverall blev en oväntad modesuccé ][ Sminkad och klar inför en glamourplåtning med Göran M ][ Har aldrig sett så mycket smink förut ][ Ännu mer sminkning på gång ][ Plåtning på gång ][ Kan inte låta bli att förundras och beundra makeupartisterna - så duktiga ][ Tog detta kort första kvällen - vackert men förbaskat kallt! ]

Tack för en minnesvärd första fototräff!

Good Morning 'N All That Shit


Jag brukar allt som oftast börja den nya veckan med ett strålande glatt inlägg. Not this time. Sjukare människa får man leta efter. Ser ut som en misshandlad michelingubbe i ansiktet. Näsan bara rinner, ögonen tåras och jag nyser oavbrutet. Förbannade jävla skit-pollen! Blanda pollen med en hederlig liten vårförkylning samt det där förtjusande humöret jag får under helvetesveckan så har ni nog världens mest ynkliga varelse. Ja, jag tycker synd om mig själv! Och vet ni varför? Jo, för att jag har så vansinnigt mycket roliga saker jag måste göra som jag inte kan göra. Det enda jag kan göra just nu är att vila och vänta på att min hjärna ska klarna upp så att jag kan läsa massa segdragna rättsfall om den personliga integriteten och sekretess. För vem vill inte djupdyka i personuppgiftslagen när man är dödssjuk?

Det är emot mina principer att bara ligga på soffan och inte göra ett skit. Först måste jag gnälla och tampas med mig själv innan jag inser att det inte finns så mycket annat att göra än att vila när man är sjuk. I slutändan måste jag alltid erkänna mig besegrad och jag avskyr det. Förutom allt tentaplugg vill jag kunna vara med och träna som resten av tv-gänget. Imorgon är det ju fjärde tv-inspelningen och jag måste dit oavsett hur jag ser ut. Tur att veckans utmaning är inomhus i alla fall. Det är nog det allra värsta med att vara sjuk. Att man inte kan träna lika mycket och hårt som när man är frisk. Att löpträna är det inte tal om i mitt tillstånd. Jag brukar höra av folk att det inte är så farligt att träna när man är lite förkyld, men det beror väl på vilken typ av träning. Halsont, konstant rinnande näsa och oavbrutna nysningar är inte direkt något jag vill dela med mig av till andra. Helst av allt vill jag gå och gräva ner mig.


[ Så här tycker jag om min pollenförkylnig ]

Borta Bra Men Hemma Bäst


Borta bra men hemma bäst, Lilla Lull är allergisk mot både hö och häst. Vad tycks om det lilla kvällsrimmet?I skrivande stund försöker jag ladda upp lite härliga bilder från helgens fototräff nere i Mariannelund som ligger cirkus 40 mil söderut från Uppsala. Jag är trött, sliten, kall och frusen, förkyld, allergisk och ser ut som en uppsvälld padda. Mina ögon rinner, näsan snorar och i hjärnan finns det inte mycket ork till tankeverksamhet. Alla kreativa blogginlägg om Smålandsträffen får vänta tills imorgon. Och tro mig, det finns så mycket roligt att skriva om. Ville mest bara säga att jag lever. Ska försöka ladda upp resten av bilderna på Facebook från träffen. Alla ni andra som inte har äran att vara min Facebook-vän får snällt vänta en dag till. Snart ska jag sätta mig på en pall i duschen och sitta där i ungefär 40 minuter. Då kanske jag har en chans att tina upp.
[ Önskar att jag hade en mupp-dräkt. Då hade jag inte frusit ]

Min profilbild

Sök i bloggen